Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Dec 15, 2011

offer letter punya hal


* mende alah ni sepatutnya keluar bulan november haritu. tapi postponed sampai 14 december. yang lagi mengarut nya 15 december baru boleh tengok. tak habis habis ada masalah teknikal yee uia. duit banyak buat apa ntah. nice !

*alhamdulillah. aku dapat first choice aku untuk degree. aku nak sangat communication dengan manufacturing. semua ade 8 choices, tapi aku okay dengan dua majoring je. Bachelor of Communication Engineering. aku pun tak sure belajar apa dalam majoring ni. harap ia pilihan yang betul. amin

*dapat Mahallah Faroq, haha. semua mahallah lelaki jauh dengan Kuliyyah. redhaa je lah kan. haha. Mab dengan Hud dengan Amin dapat Mahallah Zubair. demmm . baru nak satu mahallah pun takpe. oh Nabil ade kat Faroq takpe

*aku register 31 january. dah tulis kat atas ni, saja nak bagitau

*saja tutup matric number aku . sebab tak lawa. HAHA. gelabah gila. kbye

8 comments:

cik diba said...

congrat Naem

naem said...

THANKS :D

Anonymous said...

tahniah tahniah semakin jauh mahallah, semakin kurus ahmad naim :p

naem said...

haha. terima kasih. ahmad naim dah kurus lah. ape daaa. AHAA

AnahSamsudin said...

congrats ahmad naem !
mr engine wanna - be :DD

naem said...

thanks anah :D

CekbOlat-bOlat said...

tahniah abg enginerr.. *clap-ur-hand*
nnt dh kje blnje bolat coki-coki okes.. hikhik

naem said...

YAYAAY. jom clap clap. coki coki ? sedapnyeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...