Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Dec 10, 2011

I have two different hairstyles

Assalamualaikum readers :D
harini mahu cerita . entah lah aku tak tahu nak cerita apa. bosan gilaaa. nak bagi nampak ber-update sikit kan. aku nak cakap pasal rambut aku. kalau kamu semua mahu tahu. rambut adalah body part yang paling aku sukaa. lagi satu gigi aku. sebab aku rasa gigi aku tak tersusun sangat unik .dulu macam pernah nak buat braces dah. research bagai kemain lah.ade yang cakap nak minum air pun sakit lah. ade yang cakap macam kena gigit semut lah. arghh  lepas tu tak jadi. pastu macam malas dah. lagi satu kalau satu berus gigi tu aku takkan lebih sebulan pakai. mesti dah kembanggg semacam


and berbalik pada topik . rambut pertama aku
hah. ini gambar tahun lepas ni. masa raya. ni dengan ikhwan . cousin aku. ini macam style pacak. memang all time favourite buat macam ni. aku bersyukur Allah kurniakan aku rambut lurus. aku kerap style kan rambut aku macam ni. kalau nak pergi kelas ke, nak pergi hangout ramai ramai, kenduri ke, masa raya ke. selalu lah.ade jugak yang puji. dah tak terlepas lah yang kutuk. macam macam lah. naknak kalau balik kampung. 
"amboi, kalau cicak jatuh ni, mati gamaknyaa"
aku pun senyum kambingg, hikhikhikhik. dalam hati aku hurmmmmmmm       
 -__-  cool story makcik !
oh aku nak promote ni
aku pakai gervenne punya. aku pakai yang warna kuning punyaa. tak kisah lah super hold ke , strong hold ke. semua lebih kurang je. aku punya mesti lah strong hold. baru lah cicak mati. bau pun wangi. tak percaya. esok kalau pergi guardian ke watson ke. try lah cium. wangiii.


second hairstyle aku
ini gambar masa aku , Nabil , Syed lepak kat petronas manee ntah. first time aku jumpa petronas yang ade tempat lepak camni kot. ini style lurus camtu. aku selalu buat camni kalau, rambut aku tengah panjang gilaa, pastu macam lepak bosanbosan kedai mamak ke, macam pergi uptown ke, kalau pergi turun cafe ke. biasa nya macam ni je lah. ni takde lah kepala rasa berat sangat. and lagi satu kalau nak feeling feeling korea boleh lah buat camni. aku selalu pakai
ini leave on kan nama dia ? ini untuk lelaki and perempuan. dua dua boleh.takde nya hormon wanita tiba tiba masuk kat lelaki , then esoknya jadi manya. dont worry. kat uia bersepah lelaki muka pecah rumah pakai ni. siap aku punya kena pau. ini aku pakai warna biru.paling wangi sekali. nanti kalau pakai. takde lah rambut tu kusam sangat. nampak coolio aje doo. pastu wangi nya pulak. tak payah shampoo pun takpe. 



kemain aku promote mende alah tu. kalau lah ade boss syarikat gervenne ke sunsilk ke, bagilah aku komisyen sikit. 50 hengget pun jadi lah doo. best gila .
and lagi satu aku dah takde idea dah nak update ape. pasal rambut pun kau lenjan pergi promote sunsilk. idea datang tiba tibaa. on the spot

7 comments:

Azham Vosovic said...

wah....roommate aku pakai Sunsilk warna pink...awek dia sponsor haha

naem said...

FUYYO. best gila ade orang sponsor. aku beli sndiri

Anonymous said...

guna jari pon boleh

naem said...

serba boleh ! HAHA

~ welcome to my life ~ said...

hy , waa, jambunye , huhu :) , btw , i'm already follow u , hit me back k , thanks ;)

naem said...

okayy. takde lah jambu pun. hehehe

Anonymous said...

i <3 u

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...