Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Dec 8, 2011

GAMBAR WEDDING LIYANA

ASSALAMUALAIKUM READERS
malas nak buat karangan. layan gambar jelah.



 budak kecik favourite aku. tapi dia taknak lelaki sangat. layan perempuan je. nama dia Izzul Adam. besar nanti handsome lah ni. haha





 yang baby baju merah ni adik Adam tu. nama dia Rayyan Mikhail. nama english nya Ryan Michael. tapi dalam surat beranak nama Rayyan lah. dia nak kat lelaki. tak macam abang dia


 kembang nya pipi aku. haha





 ini kami conteng apa ntah. cantik kan tulisan aku ? aku nak tulis nama mandarin sebelah tu tapi lupa. ni conteng2 kat buku autograph. kemain Selamat pengantin baru aku nak berseni. sangat berseni tu. padahal hodoh gilaa. macam haroomm


 *coolio*





 Thaariq and Dr Sarah. perut Thaariq dah sama naik dah ngan Kak Sarah ni.. 


ini ucapan Dr Sarah. Dr Sarah ni lah pemilik DUNIA SARAH
cerita 13 TAHUN MENCARI CINTA dia hit sampai 10k. lepas tu siap crew Iluvislam call nak pinjam artikel. tabikk


okay tu je. kbye :D

5 comments:

Syahirah Azmi said...

naim, ni blogger sarah shukor tu eh? Sedara korg ke? lama siot tak baca cerita dia. last time baca dia x kawin lg. haha

naem said...

hahah. yelah. suami dia cousin kitorang. baca lah cerita dia. best kot. haha

Sarah Mohd Shukor said...

Naim! Akak suka gambar tu. Hihi. Apasal takde pun dalam copy akak? Akak nak amik ye. Mekasih! =D

naem said...

HAHA. entah le. tak tahu pulak. haritu copy kat syafiq je . tengok2 dah ade. HAHA

cimOt said...

gambar awesome!! jom la join my contest!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...