Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Oct 7, 2011

SUNWAY LAGOON PUNYA CERITA

ASSALAMUALAIKUM 
HELLO READER AND NEW FOLLOWERS
okay 3 minggu merancang dah nak pergi sunway lagoon. dengan mula-mula macam tak jadi lepastu tiba-tiba jadi. lepas tu ade yang tak dapat pergi sebab kerja lepastu dapat pulak pergi kan. sampai ade orang tweet
"biasa kalau benda yang dah rancang lame mesti banyak masalah, benda yang tak dirancang mesti smooth je"
like seriously aku setuju gila kot. biasa mende yang last minute mesti senang je. taapi, aku study last minute tak empat rata punn -_-"""


okay aku gerak form bangi dengan Mab and Pedot. 58 minit je aku tunggu Mab. kalau lah menunggu tu boleh hilang berat. memang kuruss aku wehh

then kitorang breakfast dekat subway. aku belanje Mab sebab dye dah tumpangkan aku kann. kitorang haritu 6 kereta kot. semua 16 orang kot. sebab masing-masing ade haluan masing-masingg.

okay story pasal SL. mula-mula macam hambar kot. aku dengan Syed pergi tukar baju lepastu kena tinggal. pastu takde arah tujuan. lepastu dengan hujan lebat. lepas tu dengan beg tak tahu nak letak mane. dengan loker buat masalah nya. dengan ade orang touching (?) nya. time tu aku macam sedih kot. sempat main cawan . pastu aku cakap cawan ni berharga RM48.
okay tu part hambarr kot. eh bukan hambar sampai petang kott.


lepas hujan dah okay. kami terus gerak pergi kolam besar tempat yang ade pasir konon-konon laut tu. time tu 3 orang je. aku Syed dengan Mab. sebab yang lain pergi solat. okay time dalam kolam tu, ade photographer ambik gambar kitorang bertiga. sumpah aku rasa kelakar kot time tu. dye suruh kitorang posing bagai nak rak, suruh buat peace gedik lah, suruh masuk dalam air lah, suruh angkat Syed lah. ya Allah time tu gelak aje. actually, kitorang yang menggedik pergi menyibuk kat dye mase dye ambik gambar. sekali dye dah ambik gambar. menyesal pulakk. tapi ini part best dah

ini best kot. aku naik sekali 

ini main 4 kali . ni yang aku champion sekali


ini tak sempat main sebab hujan kan awal-awal 


lepas main air, kitorang main gelongsor air tu. seriouss ni bestt gilaa. pastu main mat tu sampai 4 kali. ini part dah best kott. paling best kot. siap berlumba lagi siapa yang paling depan. biasa orang buntal macam aku ni lah menang. sebab momentum tinggi kan. aku pernah dapat johan sekali je. HAHA. time ni gelakk aje. seronokk baii.lepas main ini semua. main tomahawk. ini serious seronok. aku duduk sebelah Pedot. time mende tu berpusing dye menjerit macam hape. tapi bagus lah dye mengucap kan. ini seronok gilaa 

tomahwak . thumbss up ;D

lepas tu pergi main sampan ape ntah panggil tu. niagra fall punya mainan aku main sampai due kali. bestttt dowh. bila jerit rasa macaam puas gilaaaa. macam hilang stress aku belajar chemistry. bila part last ni aku rasa worth gila RM48 aku dowhh. lepas semua dah penat. kitorang memang keluar lebih kot pukul 6. gunakan masa sepenuh nya kott

then lepas tu makan kat Chicken Hartz. RM21. makan unlimited. bagi peminat ayam. ia sangat sesuai kot. HAHA. asalnya RM30 tapi dapat kurang. aku siap belanje semua orang lagii. ceiit padahal seringgit sorang je. HAHA. 

memang lebam aku makan kott

THEN, part yang sedikit shit. aku actually selamba badak tak beli tiket.sebab aku sangat berkeyakinan tinggi ade tiket pukul 11 kot. lepas tu sampai pekelilinh dah gelap. nasib baik Syed tunggu in case kalau takde tiket. lepas tu dah takde tiket aku masuk lah balik kereta dye kan. masuk-masuk dye buat prank kecil tapi memberi impak besar dalam hidup aku. aku masuk je dye cakap
"mak aku tak bagi tumpang rumah, aku hantar kau kat Vistana jelah" 
muka dye dah lah serious. time tu rasa macam !@#$%^&*(()
tuhan je tahu aku rasa macam mane ohh. HAHA. then malam tu tidur lah rumah Syed semalaman. siap bedtime story sampai 3 pagi lagi. 

okay bagi gambar aku seketul
perut lebih kurang ;D

btw aku takda gambar sebab susah nak ambik gambar kat sana. takda yang bawak camera kot

14 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

nice

GreeN AppLE said...

bestnye...

naem said...

faiz : yeah thank you ;D

naem said...

green apple : masyukk kot ;D

[k]o{q}i[n] said...

lme dh x g sini...

naem said...

haha. skang musin hujan. tak sesuai pergi.

MUJA said...

Yelah, aku lah yg tacing tu kan ? HAHAHAHAHAHA Sorry gila

naem said...

takpe mujaa. kau tacing 4 minit jee. tak kesah punggg. HAHAHAH ;D

Anonymous said...

bestnya bestnyaaa lain kali pegi ramai2 lg!
tomahawk paling best sbb semua org join :D

naem said...

hahaha. yelah mu kan tak menjerit (?)

Azroy Kassim said...

awek xde ke? mmg xbest..

naem said...

ade lahh wehh. tak perlu nak show off ;D HAHA

Anonymous said...

nak jugaaaakk 58 minit.

naem said...

mestilah dowhhh. jap ni mab ke syed ? HAHAH

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...