Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Oct 3, 2011

HANGMAN GAME PROJECT

ASSALAMUALAIKUM WBT 
pergh sehari sampai 2 posts. oh actually aku tengah lepak sorang2 kat mcD library. nak tengok movie, hardisk tinggal. so, online jelah

OKAY harini nak story pasal hangman game project
aku kan ambik subject introduction to programming, so ade lah project kan. kalau tak membazir jelah kan belajar coding semua bagai tu kan

serious aku tak suka langsung kot programming. tak best. sebab tak minat kot. tapi tak minat pun project kena la siap kan

SILA CLICK PADA GAMBAR UNTUK TUMBESARAN EH BESAR NYA FONT AKU . GHASAKK


okay first aku tunjuk 1/10 coding nyaa
okay nampak tak ade array , loop , printf , scanf, sangat bosan faham ?


itu kira macam introduction pade game aku lah



ini kau pilih category lah. ade animal, sport and food. dalam coding ade Rand, ia akan pilih ape2 perkataan secara random lah. aku main tibai je ape2 , binantang tu, aku letak pig bagai. HAHAHA


aku pilih no 3, food category. actually aku tahu dah jawapan nya spaghetti. tapi saje je buat salah. nak tunjuk lah hangman nya kan.


nampak tak man yang telah di hang ?

nampak ? bagus


pastu kan. kena buat flowchart yang sangat rumit kot. aku buat ni last minute kot. ;D

9 comments:

Anonymous said...

macam susah jep bro


-faizainal-

Anonymous said...

knp tak colourful?

naem said...

OH SUSAH LAH JUGAK.


ermmm.tak hebakkk. susah lah nak buat coding colourful.

BENA said...

ha kire ok dah tu leh wat . xske . kne pakse ske tau! heee ;) gud luck!

naem said...

okay. dah memakse diri dah kot. okay then thnk you C:

iyliabelagaksangat said...

amad,sumpah aku blaja bde nih last sem.mnyampah aku dgn bde nih.serius.grr!

naem said...

tahuu takpe dowhh. harap2 lulus je dowhhhh

Anonymous said...

gempak gile kite buat :D

naem said...

yeah of kos dowhh. full mark dooo

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...