Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Oct 10, 2011

TAHNIAH AKAK-AKAK AKU

ASSALAMUALAIKUM READERS
harini aku nak story pasal dua orang akak aku yang dah ade scroll degree
yang dah merasa robe sendiri. takpe. insyaAllah aku empat tahun lagi
Bachelor of _________ Engineering (Hons)
tak tahu lagi dapat majoring ape kan. wait and see jelah. aku harap yang aku letak Top 3 tu lah kan. nanti later on aku update pasal majoring dalam Engineering IIUM.


BY THE WAY . TAHNIAH AKAK-AKAK AKU.
dua orang sekali grad dalam tahun yang sama kan ;D

NAJAA BINTI ABD MUBIN
BACHELOR OF INTERNATIONAL BUSINESS STUDIES
NATIONAL UNIVERSITY MALAYSIA (UKM)


NADIAH BINTI ABD MUBIN
BACHELOR OF MASS COMMUNICATION
INTERNATIONAL ISLAMIC UNIVERSITY MALAYSIA (UIA)



INSYAALAAH.
NANTI DUA ORANG ANAK LELAKI INI BAKAL MENYUSUL




and semalam. 
 jumpa fatin and muja dekat uia kejap. semalam birthday muja. happy birthday muja. fatin tiba-tiba datang sebab nak buat suprise kat muja. how sweet. oh serious aku suka (?) tengok bila dorang sama-sama. masing-masing muka bahagia kan. maklumlah jarang jumpa ;D




MR VISTANA . kat mane-mane ntah kami duduk kejap. sebab aku penat. 


jumpa tak sampai 30 minit je. lepas tu aku blah. takpe asalkan jumpa


and semalam aku jadi photographer kot. rase macam cool habess bawak DSLR walau tak pro. HAHA









12 comments:

puteriyangsenyum said...

weh. nak kenal dgn lelaki yg dlm gambar last skali ni. kah100x~ gurauuuuuuuuuuuuu jeeeee :D

ainwaheeda said...

tetiba rasa nak masuk u cepat2!!

naem said...

dye sudah berpunya. perempuan tudung hitam yang punyaa ;D

naem said...

ain : aku dah masuk. cuma tak grad lagi. freshie lagi. HAHA

AwieKashi said...

best giler...
xsabar nak graduate...!

naem said...

YELAH DOWH. insyaAllah 4 tahun lagii ;D

Anonymous said...

tahniah kakak-kakak ahmad naim.

btw muja n fatin sgt cun lah :D

amadnaem said...

untunglah akak dah grad kan.org cfs pung belum



HOHOHO. yelah cun nyeww (?)

Anonymous said...

Naimm aku baca blog kau ni weh. Jgn tacing dh yee. HAHA.
eksaited ada gmbar aku (?)

amadnaem said...

HAHAHAH. tacing jadah ape nye pulakk kan. wah hotstuff uia bace blog aku (?) untungg lerrr

Azroy Kassim said...

kalau xde otak gile2 baik lu lupakan la nk amik 2nd degree engineering...

naem said...

azroy. owh tak boleh gila-gila sangat. nanti dismiss kang tak pasal2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...