Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Oct 28, 2011

RANDOM DI HARI JUMAAT

Assalamualaikum readers :D
  
hari ni panas. aku bangun je berpeluh. solat jumaat je lenjan ketiak aku
okay ayuh pegi random satu persatu

1. harini aku masak sup daging. dem lah daging liat. aku kalau aku masak tak jadi memang aku rasa nak buang. lepas tu mak aku tak bagi. maap lah yeah. kunyah lah daging tu liat liat ye. maybe salah potong daging. sepatutnya lawan urat. 

2. semalam result keluar tapi semua tak dapat tengok. harini lah baru boleh tengok nyaa. YOU KNOW WHAT? chemistry aku pass kotttt. sebab aku kan carry mark paling rendah dalam group aku (kot) . so aku macam dah redha lah kalau kena re sit. dah redha kalau kena short sem kalau tak lepas resit. serious aku melompat tengok chem aku lulus. dan subjek lain ? haromm tak tinggi pun. RIM je capai target walau pun mid sem rendah kan. so kira macam "A bad start does not mean you cannot win the race". ceittt gaya aku macam empat rataa je. seumur hidup aku tak pernah four flat apaapa subjek. tappiii. aku tak me-repeat apapa subjek. ALHAMDULILLAH THANK YOU ALLAH. programming pulak. walau pun dalam kelas sibuk chatting,tweeting, blogging, tumblring, tapi syukur :D

3. kat rumah aku, astro rosak. sangat siod bila jumaat lepas dah call astro tapi tak sampaisampai. ade lah 3 channel je yang boleh tengok. salah satu nya astro oasis. dah nama pun tv takde dosa kan. astro service sangat suckss. ape kau ingat kau hebakkkk sangat ke astroo ? aku suka service Mcd. sangat mesra alam kott. sekarang ni aku dah lah layan master chef malaysia. best kot walau nya pengacara nya bosann gila. siap kena kutuk dengan chef wan lagi. aku pun setuju jugak. takde sense of humor langsung. 

4. nak kerja ke taknak cuti nii ? nak taknakk ? entah lah. 

5. hello UIA GOMBAKK ;D

8 comments:

Anonymous said...

drpd ddk rumah jd anak dara bgn tghari, baik kerja kut..

naem said...

MALASSSSS . tapi nak duitt. HAHA

::FAIZ FARISH:: said...

kau reti masak ek? aku tak reti...
astro kekadang servis mmg hampeh. bayar je mahal. kans?

naem said...

aku reti kot masak. hebakk pulak tu. ceittt

astro sangat sucksss

saya said...

pergh.hebat msak sup daging.tpi,knape ptong slah urat?

naem said...

ermmmm. entah lah terlupaa kot. dem je. tahu kau hebat masakk kan

si pujangga said...

astro sucks sebab tau ko ada kat rumah, haha

naem said...

yelahh. yang penting aky dah gradd. #eh #eh. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...