Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Oct 30, 2011

genre dan jenis lagu yang aku suka

ASSALAMUALAIKUM READERS
masa tengah makan tadi tiba tiba rasa nak buat satu entry pasal lagu lagu dan genre yang aku minat. by the way harini dinner aku sangat western. makan lasagna , carbonara , and meatball with black pepper sauce. pergh makan besar perut besar, hati gumbiraa. aku memang spell gumbiraa. kang tibatiba ada orang comment gumbiraa pon boleh #typo #ehterasake
okay tak payah nak hashtag sangat.


1. give me evertyhing ne yo ft pitbull. aku memang suka gila dengan ne yo. inilah jenis genre yang aku minat. yang kau boleh nyanyi sambil buat mata stim lepastu kepala angguk angguk sikit. pastu miming konon macam ne yo. pergh masyuk nama nyaa tu


2. one in a million ne yo lagu ni aku tahu dari fateng. time tu lah baru aku dengar . mula mula aku macam kurang sikit dengan lagu ni. lepas tu aku asyik dengar and macam sedapp. aku rasa macam feel bila part "there a million girls around but i dont see no one but you" . ceeeit macam konon usha awek sendiri jelah kan. konon perempuan cair lah. padahal aku rasa 5% je lelaki yang tak usha perempuan lain. lelaki single lah kot. #fact. and ne yo menari macam smart. dah lebih kurang macam aku menari kalau dalam bilik sorangsorang. HAHA. #gebang



3. memories - panic! at the disco .yang ni aku memang dah kenal lama dah. panic! at the disco. dari form 3 dah aku kenal ni. sebab eqkhmal dengan sulem selalu nyanyi i write sins not tragedies. lagu ni aku suka part chorus dia. terus aku buat ringtone aku. lagu ni macam rock. tapi bukan rock yang hard sangat. kalau yang macam system tu memang aku tak layan. sakit kepalaa lah gilaa. lagu panic! ni semua sedap. lagu always dia sedap gak. try lah dengar wehh. soodapp.


4. discover - elliot minor. aku sukaa gila boleh kata 80% lagu elliot minor ni. sedapp sioddd. lagu dia banyak yang jenis macam discover ni. dia macam slow rock . aku memang suka slow rock ni. baru masyuk di layan bila bila masa. pastu macam senang tangkap sikit apa yang dia sebut kan. sila dengar semua lagu elliot minor ni kalau nak lahh kan



keempat empat lagu ni sume ade dalam playlist lagu aku.tapi ade lah jugak lagu lagu balad. macam lagu cry-rihanna. lagu jar of heart aku layan lah jugak. lagu rihanna tu sedap gak kot. okay tu je. takde motif sangat pun nak tulis entry. cuma nak keep upadated je blog ni. okay aku nak mandi . lepas tu nak tengok master chef. rancangan kegemaran aku skang. nak usha dentist yang memang semalam tu. heeeee. nanti lah kalau rajin aku cerita pasal master chef ni. haha. astro dah elok kan :D eh followers dah 300. hello new followers. thank you for the follow :D

10 comments:

Anonymous said...

jar of heart lagu lama tapi masih sedap kan

Anonymous said...

ahmad naim menari mcm ne-yo? pon boleh hahahaha.
#sajeNakGunaHashtag

naem said...

eh anon 2 macam si emo je. HAHA. #nakgunajugaklah

Anonymous said...

eh org anon ke-2 lah -nfk-

Anonymous said...

eh okay salah cmnt. emmm ' give me evertyhing ne yo ft pitbull.'
evertyhing pon boleh #typo ;p

naem said...

mu lah si emo kannn. HAHAHA. YELAHH ORANG TYPO JE MEMANJANG KANNN :')

hani said...

dlu time memuda dgr lah jugak yg macam kamudgr ni.. hehe

btw, kamu telah ditag
http://dialahhani.blogspot.com/2011/10/saya-ditag-dan-kena-mengetag.html

nuruhuda_329 said...

hey kamoo..dtg singgah n jenguk kamoo..nice entry n belog..keep it up yow heeee ^^,Y

naem said...

hani :hehehe. ye sy masih muda

naem said...

hani : thnk you tg


nuruhuda : thankss :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...