Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Oct 3, 2011

YEAYYY DAH HABIS EXAM

ASSALAMUALAIKUM SEMUA ;D
setelah sekian menghilang konon nak exam kan. padahal twitter , fb tiap hari kan

okay review exam ayuhh

RELIGIONS IN MALAYSIA
insyaAllah okay kot. smooth lah jugak walau ade yang tak tahu jugakk. tolong lah A- paling kurangg
carry mark sikit je. tapi macam terkejut presentation dapat 14.5/15 , sebab ade soalan kami jawab hentam jee. time tu present pasal Christmas. maybe group aku lain sikit kot. buat macam Forum. tak cool lah present macam biasa je kan. NORMAL IS BORING


INTRODUCTION TO PROGRAMMING
susah ya Rabbi. mengharap orang sebelah (?) tapi banyak buat coding segala bagai kot. carry mark pun biase2 je. Assignments lah yang support sikit. sebab time kelas tu. budak pandai copy paste, then hantar kat PM facebook. ;D 


CALCULUS
carry mark sedap lah jugak tengokk . time exam ? susah gila. aku pun terkejut soalan melampau susah camtu kan. sebab past year punya soalan senang jep. tutorial pun smooth je buat. 

CHEMISTRY
no comment. lulus pun syukurr

4 comments:

Miss Diela said...

hai hai ahmad naim rindu post kau..=)
well smoga dpt dean ye...aminnnn

naem said...

HAHAHA. thankkss alin ;DD

::FAIZ FARISH:: said...

sronokla kan dah habis exam...

naem said...

seronok gilaa cuti lamee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...