Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Jun 7, 2011

Progress untuk Program Baktisiwa aku ke Kemboja

Salam readers. 
okayy lebih kurang 5 hari lagi aku akan bertolak ke Kemboja kan
wow . sebelum pergi ni banyak lah jugak onak duri dan rintangan dihadapi
WOIII APEHAL AYAT AKU SKEMA WEH
macam banyak lah aktiviti and program buat semate2 nak kumpul duit kan
memang mustahil lah cakap takde masalah yang timbul
tak perlu lah nak list kan senarai masalah kan. semuanya masalah dah berjaya diselesaikan kot
dan yang best nya banyak pengalaman kot. serious aku suka
1# paling latest nye mase Taaruf Week ni.  buat jualan kot
woowww. cabaran nye banyak kot. macam macam
tapi dapat experience kot. contoh nya 
#perasaan bila orang tak pergi gerai kita walau selepas di-promote
# malu nya bile takde duit kecik kan
# bila makanan tak habis dan . siapa nak makan lepas tu ? itu risiko name nya
# bila makanan kita habis pulak ? ya Allah heaven. 
#perasaan bile pegang duit RM50 sampai nak dekat RM1000. 
#dan macam macam lagi ohhh




2# tak tahu nak cerita apa lagi. kan aku pernah cakap before this 
yang budget kami ke sana lebih kurang RM75k lah jugakk kan
pastu RM 30k dah bagi kat sane sebab nya nak buat library kan
alhamdulillah library dah naik tiang dye dah. insyaAllah akan siap dalam beberapa minggu lagi . ntah aku hentam jep cakap ni. 
ini kira 20 % lah kan. erm. kat belakang tu masjid darul ulum.
itu Ustaz Harun Din yang sumbangkan tak silap


okay aku ade bace satu blog.pasal dorang pergi tempat yang same
aku sentap lah gambar dye sikit
credit to THIS BLOG


permandangan kampung


ini dalam asrama dorang


kalau nak lebih-lebih gambar pergi lah kat blog yang aku dah link kan tu ;)


3# barang-barang 80% dah beli. packing barang2 nak bawak ke sane pun dah 70% siap
individual things aku 0% . tunggu lah ahad baru aku settle kan.


4# berlatih kompang. best siot. tapi aku noob sikit kompang ni
kompang ni untuk ajar budak2 kat sane and second untuk sambut VIP ;)




14 JUN 2011
MADRASAH DARUL ULUM POI PET KEMBOJA
HERE I COME
DO PRAY FOR US. THANK YOU ;)







6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

take care

naem said...

thanks dude

adzrul syafiq said...

sumpah aku bangga dengan kau dowh !!!
selamat pergi dan selamat kembali :)

naem said...

wah adzrulll. aku pun terharu dgr. syukran syukran

roziana rahim said...

slamat jln~~~~~~~

naem said...

thanks dude ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...