Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

May 29, 2011

5 makanan kegemaran

ASSALAMUALAIKUM READERS
meet again. seperti yang dah ditulis dalam  ENTRY LEPAS
aku akan buat saty entry pasal makanan favourite aku ohh
seperti yang sedia maklum, aku seorang yang sangat kuat makan kot
kalau makanan bukan favourite pun aku boooleh licinkan , apatah lagi favourite !!

FIRST : ASAM PEDAS
oleh sebab asam pedas ni aku suka gila. aku pernah try masak sendiri
guna ikan tenggiri. sumpaahh sedaappp kot
laagi sedap dari akak aku buat kott. aku pun tak tahu macam mane 
tiba-tiba boleh sedap, sebab ummi aku dah guide, then aku google
sampai 3 website aku sentap. sebab semua lain-lain, aku satukann

SECOND : KEROPOK LEKOR
aku pernah beli RM 5, aku lahap sorang-sorang.
see? betapa aku sukaaa gilaaa



THIRD : CARBONARA
ini aku pernah masak jugakk. senang gile syal. 
kau google je. nanti senang jep steps nyee
aku pernah buattt dan sedaap gile.
"truttt..truuttt.." kata perut sekarang
aik? bunyi perut trutt ke ? macam kentut jep bunyi nya kan

FOURTH : KUEY TIAW KUNGFU
aku start minat ni masa aku masuk uia kot
selalu order kalau lepak E-CAFE. kalau fly lepas maghrib tu pun 
ada kedai makan sedap gila belakang masjid. 3 minit dah sampai jalan kaki
tak payah nak fly sampai MID kann
ohh myyy, sedap gila bawang goreng banyak2 tuuu


FIFTH : CENDOL
last week sahaja , tiga hari beturut-turut aku makan cendol
sekali makan bukan semangkuk. confirmm dua kan
pastu ade orang belanje lagi best kan. HAHAH

BY THE WAY, 
aku ni kan ade satu sifat buruk
kalau makanan tu tak sedap atau pedas sangat. 
aku akan tak makan dan rela berlapar. HAHA

12 comments:

fif said...

ni entri khas untuk bakal bini keee? hahahaha

naem said...

yesss beeettuuullll jugakkkk kan

Anonymous said...

maaaakan je kau tahuu kan

naem said...

boooo. HAHAH

iyliabelagaksangat said...

ptot ko ngan abg ko suke pngil aku cendol.hampeh

naem said...

HAHAHHAHA. sedaap kot

SyahmiFikri said...

sedap ngat ehh.. mai follow belog geng2 uia.. hehehe

naem said...

ayuhhh uia . ayuhhh . HAHAH

maCy said...

ape ni suke ape macy suke? ;)

naem said...

hahah.YEKE ? dah mmg sedapp kan. HAHA

Anonymous said...

wahh sume mknn tu org reti buat XD

naem said...

HAHAH. mcm kenal jep anon ? reti buattt ke ohh ? HAHAH

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...