Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

May 1, 2011

sesi menggodek koleksi gambar secara random

hello readers, semalam jalan2 nak clean kan laptop
macam gambar2 yang macam takde makna dalam hidup aku, video2 lame
semua aku delete. buat rimas je kan. lagipun aku ni , hardisk pung belum ade kan.
sedihh lak an. jadi aku pun bukak lah folder 'pics' , pastu aku grab lah 
beberapa gambar yang aku tetarik kan. tak kisah baru atau lame
okay lets take a view :D

yang baju hitam tu aku. yang merah tu amir luqman anak pak ramdan
ini mase aku lepak kat terengganu seminggu, terbaiikk wa cakap sama lu
ini depan masjid kristal. tempat ni memang cun lah kalau nak ambik gambar,
kalau nak ambik gambar feel sebelah sungai ade jugak kat sini.
ayuh datang terengganu, tapi kalau nak cari Mall memang hareemm lah takde
kan Amir kan . HAHAH



ini mase Mega, ini bukan gambar posing. ini candid lahh konon nye. HAHA
time ni busy gile kot. penat pun ade. nak skip takde orang nak ganti aku
time ni jugak ade hotsetap kat tempat duduk tu ohhh.
time paintball ni, aku dapat main free je 50 peluru
mantapppp



ini mase closing MEGA, aku ambik gambar ni sebab aku 
nampak sedikit licin di bahagian muka . huahuahua


ini mase aku form 5 kot wehh. adehh teringat kenangan ohhh
yang aku ingat aku tengah study sejarah ni weh
dalam mulut aku ade gula2 FOXS depan ni hah
pastu botol air 100 plus ni aku selalu letak air yang 30 sen tu
sedap lah dari water cooler




ini zaman mude2 kot. form 4 kot. HAHA. KURUSS KAN ?
haha. aku buat gambar ni paling lame kat FRIENDSTER aku dulu
memang banyak lah awek2 tak cun puji gambar ni. 
apehal yang cun tak pujii?haisshhh -_-"



ini ambik guna HTC wehh. takdelah cun sangat gambar
sebab HTC ni tak lebih sangat kat camera.tapi HTC tetap terbaekk wa cakap sama lu
ini gambar mase tunggu Dominos pizza wehh. yang aku ingat time ni
beli 3 regular pizza. sorang satu. best kann ??

ini mase LTW, best kot sesi dalam air ni
asyik gelak2 je kottt. aku suka gambar ni. saje je. walau pun kehodohan 
teserlah kat gambar ni kan. best nye bile ingat zaman2 tidur hotel free kan
 ohh MRC. tak menyesal aku masuk MRC. besttt sangat bebb. gile best
okayy lebih2 lah pulakk



mase islamic musical night. aku paling pendek
apesal muke aku bajet macam group konon2 
KPOP yang name gula-gula tu hah ?
ohh sumpah geli ngan gulai-gulai tu. geli koii.



family MRC yang dicintai  disayangi. macam geli lah nak letak cinta kan
ini mase appreciation day RMDD kat UKM, makan spaghetti salah satu nye
seeeedap yang amat kot



dan gambar terakhir
motif wanita baju biru ? jangan marahhh :D
kasi kecik je gambar . HAHA





15 comments:

Anonymous said...

encik gulai2,

hahaha apa motif gamba last tu? comel je ^^ adeh geli.

perenggan 4. 'hotsetap'? itu nama mu..

-nfk-

naem said...

ahahha. style kan gmbar last tu kan ? hahah. biase lah godek2 je jumpe kan

anti KPOP said...

fuckk gula-gula.....

naem said...

lek beb. cool sudehh. HAHA

Anonymous said...

muke berubah2 aku rase weh

naem said...

iye ? saaame je aku tgk

Anonymous said...

lain kot. siyess weh

naem said...

iye lah iyeee

cik EPAL said...

ouhh dak cfs rupanya :D

naem said...

haah ohhh. HEHEH. budak engin. geng lah ngn ict. wah artis blogger komen ohh. HAHA

-mr_happy- said...

NICE.smart mcm ahmad laa ;)
tapi ouh aku rinbu yg 1st tuh ! HAHA tak puas kenekan kau time tuh :D

naem said...

HAHAHA. cool kan ? hohoh. aku nak g ganu lagi lah wehhh. eh, kau lah pulak dtg kuantan weh

cik ija said...

masjid kristal:)memang tempat chentek sngt:)
kalau nak gi mall yg paling best sekali kt ganu mydin mall la..
xde tempat laen..

naem said...

HAHAH aku aritu pun pergi giant jep., tak sempat nak singgah mydin kan, HHAHAHA

Anonymous said...

manis nya gambar itu.....
MANIS NYA KURMA INI ~ hehehe

-ZR-

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...