Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

May 4, 2011

game yang menghina islam

hey yo readers, tadi ade bace satu note kat Facebook
aku just nak share kat semua 

Video game yg menghina agama Islam; Bacalah!
game yg menghina kita...diminta jasa baik saudara- saudaraku sekalian sebarkan komputer game yang menghina islam:

1. Devil May Cry 3 (untuk platform ps2) Satu adegan dalam game tersebut dipaparkan pintu kaabah sebagai pintu yg menghubungkan di antara dunia syaitan dan dunia nyata... dan yang membukakan pintu tersebut adalah character c.g.i. yg telah menyerahkan diri pada kuasa ilmu hitam yg sememangnya islam melarang amalan itu ayat character c.g.i. itu ada membaca ayat... klau tak silap lebih kurang begini permulaannya. .. "wahai pintu yang menghubungkan dunia kegelapan" [dalam bahasa inggeris] dan character itu membaca ayat itu didalam kitab yang dipegangnya. .. klau tak silap kitab bible.. . pasal di akhir scene character tersebut ada menyebut 7 ayat kemusnahan yg tercatit di dalam Bible... "wrath, sloth, lust, gluttony" dan tiga lagi ayat yg aku dah luper.....

2. Counter Strike Condition Zero Deleted First Stage dia.. Kita kena lawan Tembak dgn askar2 yang BERAGAMA islam... Kalau kita sedar.. Masa kita tembak tuh.. Kita dengar Askar yg kna tembak jerit.. ALLAHUAKBAR. . JIHADD..

3. Prince Of Persia Pedang pada watak tuh.. Ada tulisan Kaligrafi Arabic Alphabatic

"Sebarkanlah ajaranku walau satu ayat pun": (Sabda Rasulullah SAW)

"Nescaya Allah memperbaiki bagimu amalan-amalanmu dan mengampuni bagimu dosa-dosamu. Dan barangsiapa mentaati Allah dan Rasul-Nya, maka sesungguhnya ia telah mendapat kemenangan yang besar.": (Surah Al- Ahzab:71)

Jika kita main game ini bermaksud kite juga menyokong apa yg mereka cuba sampaikan & mereka lakukan; jadi semoga dapat disampaikan kepada saudara - saudara kita kat luar

#bukan semua game teruk kan
#aku bukan peminat game, aku bukan jenis yang 24 jam game
#tapi name2 game aku tahu lah jugak kan
#firdaus shahrum pernah bahan aku sebab aku tak main game dalam salah satu entry dye. see?HAHAH

9 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

betul ke ni? nasib baik aku bukan pengila game... astagfirulahalazim

naem said...

tu lah, same2 lah kite hati2 dlm memilih game kn. hohoh

Anonymous said...

thanks for the info

Anonymous said...

prince of persia? dlm game je kan? dlm movie dia takde pape kan kat pisau ada pasir dia tu?

main bubbletown sudehh :D

naem said...

ermm. entah lah. movie tu pung tak pernah tgkk
best sgt ke bubletown mu tu weh ?

faliq said...

awww..thanks fer the info...
btw,..thanksnfollow blog..
follow anda balik..;D

naem said...

HAHAH. okayy keep reblogging yeah . HAHAH

Anonymous said...

boleh percaye ke ?

naem said...

ENTAH, berserah je lah ye

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...