Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Apr 27, 2011

perihal nasyid mase sekolah menengah dulu


hye kawan kawan
nak cerita lah pulak pasal team nasyid aku ni
atas dari kiri : miezam gigi,choi, velu, izwan
bawah dari kiri : salleh hitam, ammar penyu , madame husna rahmat, amin tobek, shidi, HENSEM

gambar ni masa tahun 2009 kot. time tu dapat naib johan daerah weh
siodd je kalah ngan SHAH PEKAN. FYI, kami memang tak pernah johan
asyik2 naib johan je
tapi yang buat jadi best nya , time ni sekolah aku dapat 
'PERSEMBAHAN TERBAIK'
aku agak bangga sebab nya aku memang tukang setting bahagian gaya2 ni
sebab aku memang rajin study video daerah,

solo kami pulak si shidi tu. suara dye memang sedap.
 jauh lagi sedap lah dari aku
suara aku ke laut lah. biasa2 je. member2 uia macam tak percaye aku masuk nasyid
sebab melihat pada muka yang tak berape nak nasyid kan. HAHA

nasyid ni memang best weh,kau boleh sampai dakwah kat orang
pastu hiburan yang tak melalaikan,tapi nak berlatih lah paling aku tak suke kot
aku start masuk nasyid time form two lagi. 
dan berjaya wakil sekolah time form 4
tapi kalau tuan-tuan, puan-puan nak tahu.
dalam gambar kat atas ni ade dua orang je form 5
others form 4 and form 3

pasal madame husna ni. dye ni cikgu bahasa france sekolah kitorang
that why lah 'madame' (lebih kurang cik dalam bahasa france kot)
dye ni semmpoi gile kott. best lah masuk air. dye bukan tahu nasyid sangat. main drum dye star lah
tp bab2 suare2 dye okay lah kott

last sekali , pada hari aku bergambar ni , ade 3 perkara mendebarkan
1. nasyid daerah (sesi pagi)
2. bahas ala parlimen final+penutup bulan bahasa (sesi petang ) *johan*
3. persembahan syair bahasa arab sebab aku tak sengaje johan. yang ni aku tak expect johan. 
kalau debat tu macam sikit lah expect nye *statement keji*




24 comments:

nfdeeda_zubir said...

dulu aku active choral speaking jeeee ~

naem said...

yeah ? aku pernah gak join time form 1 form 2 je. HAHAH

Anonymous said...

nasyid? hmmm... ;p

-nurul fatin kaswan-

ps; ohai amir nak ckp apa pulak lps ni

fiQ da 'loLLy said...

wouh ! ;D

naem said...

nfk : hahaha. semalam dah tazkirah dah amir. dye dah insaf dah kot.

fiq : wahhh ? HAHAH

@in k@tie said...

gile aktif wo!

EFAN said...

dak hebat. haha

Mustakim Mohd Rawi said...

weh kau tengok running man kt mn doh!???

naem said...

ain : heh? mase form 5 memang lah dohh

efan : ehehe. mane ade yoo


mustakim :aku transfer ngn member aku. ade 32 episod. HAHAH, kau tahu mane aku tgk ?

Mustakim Mohd Rawi said...

weh aku nk jugak please!

naem said...

beb, nak kasi through memang tak dpt lah plus aku gune internet uia je. kalau kau dtg uia aku boleh lah bagi. HAHAHA

http://www.isubs-squad.com/

TRY LINK ATAS NI

::FAIZ FARISH:: said...

aku penah ikut pertandingan Nasyid, lama dah, tapi kalah.. now aku tetibe rindu saat ituh

naem said...

ahhaa. kau kan masuk af kan,. hhahaha. yelah. tibe2 lak ade org tag aku kat gmbar nasyid,. buat jelah post kan

adzrul syafiq said...

tetiba aku rasa nak komen.

jangan la cerita pasal nasyid je. include la sekali cerita pasal budak syarahan agama yang selalu menang tu. hahahaha

naem said...

HAHAHAHAHAHA. yelah kan, kau kan pemenang syarahan agama 2008 kan. HAHA. adzrul, aku rindu lah pulak ngn kau weh . AHAHA

IMANSHAH said...

pasukan sekolah saya naib johan negeri

naem said...

hohoho. aku naib johan daerah tu lah yg pling tinggi. syukur weh . HAHAH

puteriyangsenyum said...

puas lah aq carik mne tmpt comment. puihhh. xyah nak canggih sgt lah template blog kau ni. :D

hafiz hafizol said...

wowowowowo... aktif nye ... Muahaha.. nak taw x nak taw x aitu kan saya kan masuk pert. nasyid pesta konvo.. dapat Johan weyhh muehhehe...

naem said...

bella : eh, org len tak banyak bunyi pung


hafiz : hoyeah ? good lah kau. HAHAH

adzrul syafiq said...

kalau rindu tulis la plak pasal aku. tapi jangan cerita yang time aku jadi ketua rumah, kita dapat no last. huhu

naem said...

HUH ? tengok lah kalau aku rajin weh. sebab internet kat UIA ni mcm hareemmm lembab kot. HAHAH

kiki said...

nasyid? oke, kauu memg sgtsgtsgt aktif yea dulu.

naem said...

ermmm. bolehh lah jgak. tp bahagian2 cakap2 ni mcm hebatt ckit lah kot. kalau sukan cam hareemmm skit lah kan. tp aku main petanque daerah, siap president lagi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...