Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Apr 25, 2011

MOTIVATION CAMP AT SMK BANDAR TASIK KESUMA

hye sayangss ku sekalian (okay dah macam Putra pulak sebab cakap sayangs)
move on. as been told dekat previous entry (SINI)
aku dan rakan2 mrc organize satu camp untuk budak2 sekolah ni
sebab nak generate income pergi cambodia.

so, aku biro SPECIAL TASK AND PREPARATION & TECHNICAL 
asal nya  biro ni 2 orang je aku ngan HUMAI
so, sebelum camp ni, kami lah orang yang paling busyyy gilaaaa
adelah empat hari aku bermastautin kat blik mrc setiap pagi
nak settle barang, idiot check and manyyy more

sangat2 penat dowh
nasib baik kat sana ditambah lagi 2 commitee,  mad qeda ngan carlos
kau bayang hari sabtu tu, pukul 6.30 am
aku dah pergi bilik MRC tu angkat keluar barang2, kasihan bukann??
nak pergi sana dalam satu jam lah lebih kurang

sampai sana je masa nak dirikan khemah tu, dah gelabah dah
khemah cukup tapi banyak yang masalah. batang patah lah.
so, nak buat macam mane ? nasib baik ade commitee yang bawak khemah
then banyak students yang ade khemah
ALHAMDULILLAH , khemah settled. tapi mak aih
sebelum pergi , khemah problem paling besar. kat STAD , khemah ade dalam 30
tapi ade 3 je yang elok, hebat bukan ??nasib baik backup dengan RMDD, INTEC, GOMBAK


aku ni sebagai spetech, tak dapat anak2 buah , jadi aku taklah glamour kat sane
ermmm. but at the same time best jugak kacau mane2 group ohh
time program kami sibuk jugak. setup barang for the next game
sampai kena drive pergi TESCO beli barang2 ohh
haha. petang main games and malam ade candle war and mainan kotak
after that ade NIGHT WALK. ini best. budak2 tutup mata
and fasi semua kacau lah.
@gunting tali group adek2
@bisik2 geli
@percikkan air garam
@percikkan air sabun
@pasang perangkap kat tangga
semua aku buat ohhh. SERONOKKK YANG AMATTTT
sebab semua tutp mata and mereka2 tak nampak ape2 kami buat
yang paling menarik, ade seorang adek ni lingungan form two kot
bace bagai2 surah, zikir, mula2 aku datang nada biase2 je
bila aku dah sentuh dye and bisik2 , dye makin kuatkan suara dye
"..alhamduliilah hi rabbil alamin, arrahman ni rahhim..."
fatihah lah paling banyak dye bace
dengar bunyi burung hantu pulak dye bace ayat kursi kuat gila
sampai semput2. 

pastu ade sesi muhasabah kat padang. keliling unggun api kot
masyukkk gilaaa. asalnya aku, mad qeda ngan carlos je kena buat
nasib baik banyak committee lain yang tolong sekali 
biaselah lelaki kan. time muhasabah ni lah marah2, herdik2, kasi nangis
kira macam climax. time ni aku pegi bantal makan kat bawah. orang tengah semangat2
takpe, dah lapar sangat kot.

and lagi satu, semua brothers tidur dalam bilik meeting
okayy cuba semua bayang bilik meeting macam mane ? berkerusi dan bermeja kan ?
memang awesome gila nak tidur atas kerusi, tapi  kalau dah tidur pukul 3 pagi,
mane tak senang lelap kan, plus ade aircond lagiiii. perghhhh

esok tu qiamulail ke lauttt lah aku kan.. HEHEHEHE :D
bangun pagi je cepat2 mandi and siap2 untuk explorace
explorace aku yang handle kott
OKAYYYY , PERHATIAN KEPADA SEMUA FASI
SAYA DAN 3 ORANG LAGI P.I.C EXPLORACE 
NAK MINTA MAAF KEPADA SEMUA SEBAB BANYAK KEKELIRUAN TIME TU
KAMU DAN KAMU KENA FAHAM YANG SEMUA KERJA LAST MINUTE KAN
JADI ADE LAH TERSALAH2 SIKIT KAN
BANYAK JE AKU DENGAR ORANG MENGELUH KAN.
HAH! MENIPU LAH CAKAP TAK SEDIHH KAN
KALAU NAMPAK AKU SENYUM JE LEPAS EXPLORACE TU, 
ITU HIPOKRIT SEMATE2.
TAPI SKANG MESTILAH DAH TAK RASE APE2 DAH.

then, sambung ngan XY game
mainan ni seronok sebab spetech tak kena run sangat, jadi aku boleh
lah menyibuk2 kat mana2 tempat

OKAY USHA SIKIT JE GAMBAR SEBAB SUME SIZE BESAR2 KOT
MALAS NAK TINGGU LOADING

satu per sepuluh barang2 untuk activities




nampak khemah2 tu ? bukan senang nak cari





antara sisters yang busy gilaaaa , HUMAI and LIYANA






sesi muhasabah, best buli adek2 sekalian





bagi taklimat kat fasi sekalian






bagi taklimat kat adek2 pulak




aku rase part unggun api lah paling cool sekali ohhhh
senang je nak kasi api tu besarrr ohh





muka selekeh aku, dengan rambut panjang nye, muka melekit
rase tak mengaku diri sendiri je aku rase






ni lah ketua aku , HUMAI
masa balik tu aku terngiang2 je
"...amadnaem masuk amadnaem masuk"
kami berdua wajib pegang walkie talkie kot. biase lah orang penting kan
walau tak glamour dengan adik2.




hah, ni lah tempat kami tidurr. brothers jelah
cool kan ? mesti lah cool beb sebab aircond tang gedabak tu ade 3
 and pasang 16 degree lagi
memang macam haraam lah bangun pagi tu
 
one more thing nak cerita , kat sane je kalau aku macam nak berehat sikit 
and tangguh sikit kerja, mesti ade sisters yang bersuara
"...naem, cepat cepat, kate nak kurus.."
"....haishhh , macam mane nak kurus nii.."


bila nampak aku bersemangat pulak.
"...wahh naem , kurus lah kau nanti.."
"..dah berape kg turun naem ?"

tu jelah kot, petang tadi pun dah aku settled kan pasal khemah, dah pulang kan semua
nak buat pagi aku tidur sampai lebam kan.

okayy byee







23 comments:

Mustakim Mohd Rawi said...

HAHA!

naem said...

hohoho!

Mustakim Mohd Rawi said...

ku rajin apdet blog sbb ku deactivate fb, so ku focus kt blog and tweet je.

naem said...

ohhh mcm tu yeah ? and seriously aku tak layan sgt lah twitter. tak tau kenape. HAHAH

Anonymous said...

wahhh, mcm seronok lah naim

naem said...

BOLEH LAH JUGAK TAHAN OHHHH

sape2 je said...

patut ajak lepak asyik busy je

::FAIZ FARISH:: said...

suka tgk ungun api tu

naem said...

sape2 je . erm. kau kena faham aku ohhh

naem said...

faiz farish : hohhoho. memang cool gile kan ?

Anonymous said...

mu mmg gila glamour eh? 2x kut ckp pasal tak glamour kat sana. haha mcm tu la kut org femes en, terasa tersisih bila tak dpt perhatian (?) *peace!

oh yeah selamat menguruskan diri. u can do it dude! rambut pnjg -_-

naem said...

2 kali yeahhh ?? hahaha. erm. entah, tp biase2 je kot. cehhh

ermm. nak simpan rambut pnjg lagi tp malas kot nak potong.hohhooh

-mr_happy- said...

sempat lagi tuh pegy curi makan adoi xboleyh blaa..
HAHA..patot la......
hmm..amir hepy bila tengok ahmad hepy :D HAHA
take care ye kaswan :)

Anonymous said...

oh cool gila kau kaswan2

naem said...

AMIR : kasar gile kau ohh

faqrul said...

laju jer ko tulis post ek...
aku baru jer nak tulis post...

naem said...

ohh yeahh? biaselah takde short sem kan.,tu ade mase tu ohh

najihah said...

tahniah spetech sbb dh buat yg terbaik!
korg mesti penat gilaa kan. tapi kau tu buat keje-makan. camne nak kurus? HAHA.

naem said...

ehhhh.aku penat gile kottttt. takde lah makan mane. makan pun lmbt je sbb buat keje2 spetech

Anonymous said...

COOL

shakina bt ghariff said...

aku benci post kau sbb tak de gambar aku -.-"

naem said...

HAHAH. eh eheh, ermm. sorrry shark . tak terjumpe lak gmbar kau kan. HAHAH

Arina Insyirah said...

haha.xsngka trlibat dgn kem ni ... ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...