Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Apr 1, 2011

hari ini 1 april :D

okayy semakin lame entry aku semakin bosan, takpe, aku nak cerita jugak

hari ni lebih kurang hari rezeki jugak lah kan

bangun2 pagi je dalam kol 9. tengok handphone, ade text tulis suruh turun meeting.
meeting start kol 8.30 . aku datang sejam selepas tu oh. biase lah tu kan

then habis meeting pulak naik bilik nak sambung tidur mizah call ajak makan cake 
kat common room entah siape entah yang buat cake tu. serious macam kat kedai.
 seminit je terus sampai bawah
sumpah terbaik dari ladang oh. sebab choc cake tu basah kan.
so macam awesome gilee.
dan ade jugak sape entah bawak keropok cicah ngan sambal kicap ohh .
then idea si mizah nak prank azhar. letak sambal kicap atas cake azhar. 
azhar datang lambat sikit
then aku tak follow up ape yang terjadi sebab aku ngantuk tak cukup tidur ohh

Lunch macam biase dapat makanan free. rezeki :D nasi ayam hari ni aku lahap ohh
then dalam pukul 3 lepak2 ngan Mab sebab dye datang nak jumpe Diyana 
sambil mengambil bengkel MUET kat cfs ni.
 then dye cadang nak beli cake untuk diyana.
 jadi aku pun beli lah Indulgence untuk Datin dan curry puff untuk aku sendiri.
 aku dah beli baru dye text suruh belanje. instinct datin pasal makanan sangat kuat.
aku ambik lah cake yang kegemaran Malaysia ni



pastu aku makan Subway ambik chicken slice. aku belanje Amin sebab dah janji lame nak belanje dye. ini rezeki lah jugak kan. sebab Allah bagi aku rezeki ade duit sikit untuk belanje mereka kan


Malam pulak tiba2 Amin,Zufar,Paiz bagi kunci kereta Mab suruh hantar pegi Mid Valley
aku jalan nak pergi dah la macam tak sure sangat pun biaselah orang kuantan kan. Dorang tunjuk and jalan balik pulak ikut signboard PJ je. sampai jugak.
 nak masuk gune name tag MRC
perghhh. MYVI memang jauh lebih sedap dari KENARI. aku dah faham sebab ape MYVI kereta Malaysia paling laku. 






7 comments:

mcshacomel said...

kalau free g la window shopping kat sstwo mall, hilangkan boring....

Anonymous said...

terima kasih belanja chocolate indulgence. huhihuhi tp nak oreo cheese cake ohhh. apapapun makan je la en. rezeki :) heh taleh blah ade instinct pasal makanan.

ohh lama gila tak makan chicken teriyaki.. (ayat tersirat suruh belanja lg haha) thanks again

naem said...

ANON : same2 datin ohh. nt second round kasi orea cheese cake ngn teriyaki. ermm. ahad ni murah lah teriyaki kan


kak rose : td nak pegi tp jam kot

Anonymous said...

untungg laaaaa
-kiki

naem said...

HAHAHAHA. untung ape dowhh kiki ? HAHHAAH :D

::FAIZ FARISH:: said...

buat aku lapar....

naem said...

yo artisss :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...