Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Mar 30, 2011

hari rezeki

pagi : my sister belanje McD breakfast for 2nd time

tengahari : setiap mrc akan dapat lunch free everyday. so, tengahari tadi makan free lah. each cafe akan bagi 5 bungkus. so, aku ditugaskan untuk ambik makanan free kat Ecafe. cafe fevret cfs kott

petang : nabil belanje aku air dan coki-coki dan lain2 lagi

malam : nabil belanje aku nasi goreng chicken chop kat Ecafe. aku pun tak tahu tibe2 nabil jadi baik ni. maybe sebab aku puji aina nasuha cun kot. HAHAHA. jangan marah nabil. aku yakin dye takkan bace ni. blog aku bukan ramai yang tahu kan


tengah malam : tiga orang roomates aku kerja part-time kat Pizza S14. jadi setiap kali mereka pulang. akan dapat pizza medium satu sorang. okay 4 slices aku bedal tadi



hari ini hari tak berape keluar kan duit

ALHAMDULILLAH THANK YOU ALLAH

RENUNGKAN

12 comments:

Anonymous said...

apesal nabil ttbe baik? nati kena mintak dia belanja sume org lah. haha dia tgh gembira kut. ^^
*nfk*

naem said...

HAHAHAHA. sebab ade puji aina kot. tu dye jadi baik. HAHAHA. bapak best bahan nabil ngn aina ohhh

noname said...

naim, belanje aku lah doh :)

naem said...

nanti aku kaye nt aku belanje ohhh

::FAIZ FARISH:: said...

bestnya kene blanja

naem said...

ohh. biase lah kan. besttt gile baii

shakina bt ghariff said...

siapa naim? meh aku nk kawan dgn dia ;)

naem said...

naim ke nabil ? HAHHAA. DYE ADALAH BUDAK UIA :D

melle amir said...

Ontong leee

naem said...

hooo yeah dude :D

Anonymous said...

sumpah aku bace naim.. kemon!

Anonymous said...

sweet la kesah awak ngn datin.. selamat berkenalan =)awak, nfk tu sape? awak sayang dia x? dia tu cantik x?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...