Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Apr 2, 2011

aku menaip 248 huruf dalam masa seminit

heyy ya readers.
tadi aku blogwalking. tibe2 jalan2 kat blog sape entah aku jumpa satu link

link tu akan menguji kita berapa banyak huruf yang kita boleh type in one minute
dan dye akan bagitahu berapa perkataan kau type in one minute

antara syarat nye kau tak boleh salah banyak 
kalau ade je yang warna merah banyak2 automatically result kau akan jadi zero.
sebab macam kau ni laju2 ayam lah. so, kalau nak try, jangan gelabah. cool dan hati2

kalau naK try cabaran tu sila ;


jadi result aku adalah seperti berikut 

 kamu berada di posisi 416 dari 3313 dalam senarai kedudukan

Kamu menaip 248 aksara seminit
kamu mendapat 37 perkataan betul dan
kamu mendapat 0 perkataan salah

hebat kan ? top 500 tu ohh ini selepas 4 kali try baru okay sikit lah result nye. 






37 perkataan
SELAMAT MENCUBA KAWAN-KAWAN
SAHUTLAH CABARAN AKU
AKU TABIK SPRING ENAM BELAS KALI KALAU LEBIH DARI AKU
SEBAB AKU TERCUNGAP2 JUGAK NAK TRY OHH :D
CUMA BANDINGKAN JUMLAH HURUF DALAM SEMINIT BUKAN PERKATAAN

8 comments:

hafiz hafizol said...

aku menaip 200 perkataan lam seminit.. ( tolong jangan percaya ) muahahahaha..............

naem said...

agakk agak lahh ohh. kalau huruf aku percaye lah wehh. HAHAHA

Anonymous said...

4kali try, last try paling tinggi, 271 huruf :D
*nfk*

naem said...

hah ? hebakkkk ahhhh :D

Azroy Bin Kassim said...

Kamu mencapai 174 markah, jadi kamu berada di posisi 647 dari 3532 dalam senarai kedudukan


Kamu menaip 230 aksara seminit
you mendapat 34 perkataan betul dan
kamu mendapat 0 perkataan salah

naem said...

tahniah azroyyyy :D

melle amir said...

ah benda ni, dulu ada kat fb, malas aku

naem said...

hahahaha. AKU LAYANNN JE OHH

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...