Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Mar 21, 2011

seminggu yang lepas !

hey yo loyal readers.
berkaitan dengan older post klik sini
aku akan sedikit details kan ape ape yang telah terjadi kan.
kalau nak bace boleh teruskan kalau menyampah boleh blah main jauh jauh kan

12 march 
tu akad nikah setel dan makan2 itu sahaja. aku tak jumpa ZAKWAN BERAMBOI sebab dye pergi sabah ade edu camp tak silap

14 march - 18 march
ramai orang tanye aku
"what the hal are you doing at cfs ha ? "
okayy macam ni
selama kat sana kami berusaha segigih mungkin nak cari income nak support duit pergi cambodia nanti kan
so, ade lah beberapa program

FIRST : TUITION UNTUK ANAK2 STAFF
sume participants cambodia ni akan mengajar anak2 staff and duit2 yang dapat tu masuk lah dalam budget ke cambodia nanti
aku pulak kena ajar bahasa melayu as stated in the older post.
gambar ? time aku tengah mengajar memang takde lah kan. takkan nak suruh students capture kot
sambil tunggu anak2 murid datang aku bace lah reader digest , rottw . punye semangat nak muet.
agak kurang asam anak2 murid datang lambat kan. sob3

lawa yedok tulisan aku ? HAHAHAH


SECOND : JUMBO SALE
okayy semua barang2 yang ditinggalkan students dikira wakaf. jadi kami pun dengan sangat2 penat. kutip lah semua2 harta itu seperti baju, kasut dan lain2. then basuh dan jemur dan akan dijual bundle. duit2 yang dapat tu akan masuk lah ke cambodia
untuk jumbo sale ni aku telah dilantik secara hormat nya jadi
HEAD OF COMMITTEE FOR PREPARATION AND TECHNICAL.
fuhh sangat malas dan penat

THIRD : MRC GROUP
mrc akan tubuhkan satu group yang akan pergi ke sekolah2 bagi ceramah then sekolah akan bagi duit then akan bertambah income. malas nak explain panjang . aku dengan hensem nya dilantik 
menjadi PROGRAM COORDINATOR

FOURTH : FRUITOPIA
semua mrc akan menjual buah dalam masa short semester ni.
sebab dengar cerita kalau jual buah ni untung nya sangat berganda2.
aku pun rase bagus sebab kat cfs ni takde cafe pun jual buah kan
aku jadi main baord : TREASURER

itu sahaja kat cfs . yang penting sangat sangat sangat sangat penat 

after that balik rumah tam then malam tu lepak dengan SYAFIQ SALLEHUDDIN
okay aku memang suka promote muka orang kat blog aku kan
ini dia syafiq yang kurang hensem sikit je dari aku kan.


agak lama jugak lah borak2 sambil makan ngan dye.
lebih kurang dari pukul 8 lebih sampai 12 tengah malam.
lepak kat cafe sampai sume orang dah balik tinggal dua orang je.

19 march 
majlis sambut menantu kat masjid uniten
okay aku amik satu gambar cousin aku dan pasangan nya

AHMAD THAARIQ AND SITI SARAH

by the wayyyyyyy.
catering ENAK RASA sangatttt lah sedap wehh
sebab ape ianya sedap sebab ade ayam goreng berempah wehhh...
thats why sedap gile. aku makan 3 round je plus satu round kat rumah tam sebelum balik kuantan


ohh itu sahaja sekian :D

14 comments:

SHAH said...

tak habis2 menternak lemak

naem said...

sukesukiii lahhh

::FAIZ FARISH:: said...

lawa warna baju pengantin tu... biru cair...

Anonymous said...

gelak je tgk tulisan cikgu bm hahah
-nfk-

naem said...

FAIZ : haah , lawa kannn. hahaha

nfk : lawaaaaaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhh. o m jayyyy. damn gilee

melle. said...

hoi hoi fes time aku datang sini

naem said...

okayyyy. sile datang lagi laen kali ye :D

fahmie firas said...

hye sahabat..
woww nice blog.. feeling lucky that i've found ur blog...
Dah follow anda... jangan lupa follow saya...
http://purplebloggerboyz.blogspot.com/
Terima kasih,thank You...

naem said...

ok dude. no hal :D
stay tuned yeah :D

kiki said...

bile mase lak aku na mersa nasi minyak ko naem oii.
*nfk, sila amek perhatian yeeee XD

naem said...

NAJMUDDIN :D

kiki said...

NFK :))))

Anonymous said...

manap manap manap eh najmuddin ;D

naem said...

HAHAHAHAHAHAHAHA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...