Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Mar 24, 2011

review spm INSTAR

kepada adik2 junior ku sekalian. tahniah lah ye :D
aku dengar SBP INTEGRASI TUN ABDUL RAZAK 
GPS nye 1.88  dan tahun kami dulu 1.84. sedikit menurun
kami hebat sikit lah. tp still maintain 1.8 kire mantap lah tu kan 
(takde unsur riak ok)

time nak ambik result memang gile vavi cuak kan.
tp adek2, jangan terlalu selesa. sebab masuk U nanti , sedikit azab :D


ini gambar2 yang aku sempat curi dari fesbuk adek2 junior

ini jumlah pelajar straight A's.
yang paling penting aku tak tergolong dalam 18.92 % pada tahun 2009 full stop.
cantik kan jumlah calon 2009. 111 calon
by the way. tahniah kepade 20 orang straight A's tu kan.
salah seorang nye Saleh je yang aku tahu. tahniah teammate nasyid dulu oh . bangge seminit :D



blur bukan ? sila click pada gambar okayyy :D
ini pulak purata untuk subjek pulak.
kalau 2010 , mereka menjadi yang terbaik untuk subjek PSI,PQS and SEJ
whoaaa. mesti ustazah wan nur saliha , ustazah siti mariam senyum lebar.
takpe2. aku menyumbang A jugak dulu.
cikgu zul dan cikgu hafsah jugak mesti bangge sebab SEJ bawah 1.00 ohhh. kagum aku tengok.
aku igt lagi time aku form 4. aku paling rendah sejarah. dapat 40 tepat2 lulus. mengamuk
 cikgu hafsah
kalau tengok time 2009 pulak 
kami conquer ARAB TINGGI, CHEM, PHY, MATH , ADD MATHS.
ohh arab tinggi aku penyumbang yang bukan A okayyy. hahahaha.
abaikan, yang penting aku dah exmepted arab kan. HAHAHAHAH



ADEK2 JUNIOR SEKALIAN. TAHNIAH YEA :D

11 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Tahniah pada Junior2.... Yg Tak berjaya, Usaha Lagi.... Ucapan Abang faiz... lalalala

naem said...

whoaa.... bagus lah abang faiz. HAHAHAHAH

melle amir said...

(ikut format abang faiz)

Tahniah pada Junior2.... Yg Tak berjaya, Usaha Lagi.... Ucapan akak melle... lalalala

-mr_happy- said...

Tahniah pada Junior2.... Yg kureng berjaya, Usaha Lagi..ucapan abg amir :)

NAIM said...

yahahaha,iyelah tu mr happy and melle amir. HAHAHAH

Anonymous said...

kau nak kate kau hebat ke naim Ha???

naem said...

HAAH WEH. AKU MEMANG HEBATTTTTTTTTTTTTTTTTT :D

kiki said...

wahh sekolah ko nombor bape weh dlm ranking sbp ?

naem said...

ermmm. rase nye 20 lebih lah kot. hahaha. same je lbih krg ngn kami. hhahahah

Anonymous said...

huhu ..kurang tepat..kami juga terbaik utk english setakat ni.... 1.56... cuma ckgu lupa nak highlight...cuba teliti balik gmbar skrin tu..x caya tanya sir nik...hehe (TIADA unsur riak)

naem said...

owhhhh sorryyy tak nmpak ohh anon. tahniah btw :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...