Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Mar 11, 2011

schedule akan datang

12 march (esok) : lepas melahap kenduri terus ke temerloh sebab malam nya 
Ahmad Thaariq Mohd Khairuddin ( my cousin ) nikah. semoga selamat semua nya ye.
aku macam plan nak jumpa zakwan beramboi tapi tak halo2 dye lagi :D

13 march : kenduri belah perempuan lah . then after kenduri going back with my sis to cfs. macam aku je yang kena drive :|

14 march - 18 march : meeting for community service to cambodia. briefing from PC about the activities in cambodia nanti . tuition untuk anak2 staff. aku diamanahkan untuk mengajar subjek Bahasa Melayu (primary school) .
selamat ummi ade bahan BM kan. tapi aku masih lagi terfikir kan. nanti aku nak makan ape ha ?
cafe bukan bukak pun. kalau hari2 nak roger dominos ngan mcd gile kentangg.
wait and see jelah kan. 
tapi tapi tapi, alangkah seronok kalau hari2 macam ni kan. sorang dua. harapan jelah naem

18 & 19 march : balik putrajaya then last preparation untuk kenduri Thaariq belah lelaki. kenduri kat Hall Uniten. aku dan abang aku jugak diamanahkan sebagai orang yang menyampaikan doorgifts. ohh tak sabar nak jumpa Syafiq woo. dye jelah sorang member aku kat Uniten tu.




6 comments:

Anonymous said...

:)

naem said...

:D

Anonymous said...

wahh jadi cekgu bm lah. klau gtu, boleh la aja adk aku hea, drjh 6. haha.
btw, korg g cambodia bile kah?

naem said...

hahah. aku pegi camboodia bulan 6. okayy33. boley3.aku kan hebal

fadhdeela said...

domino mmg besst!!

Meh singgah: Aku Masih Dara!!!

naim said...

ok

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...