Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Feb 27, 2011

study je wajib makan wehh

time study week dulu
kalau study je memang harus ade soomething at least air mineral
kalau tak ia nya akan jadi bosan


 ini coklat dan air mineral . time study maths kat bilik study abc yang ade air cond




 ini wafer yoss and 100plus botol besar



 ini kat library study btq , ade milo fuze tu ngn kerepek mab bagi. kerepek sedap gile la syal



 ini time study maths, makan abc special amin belanje wehhh. mantap makan dalam aircond





 ini nugget and fries time study chem kot. hohoh. sedap ohhh :)





ini time dah merdeka. time ni duduk sorang2 dalam bilik malam physics abis tu. :)




makan je aku tau kan . baru lah best nak study. ilmu masuk sikit



16 comments:

Anonymous said...

KEJE KO MMG MAKAN JE KAN NAIMMM!!
RINDU KAU LAH

naem said...

baru kenal naim ke weehhh ?

Anonymous said...

o m jayy byk gila makanan!! makan ke belaja ohh??
-nfk-

naem said...

hohoho. ek elehh. dlm beg lagi byk makanan kottt :)

.najihah. said...

wahh.
ahmad naim..hidup untuk makan ke makan untuk hidup??

naem said...

mestiii lahh makan untuk hidup wehh. hidup untuk makan pun boleyyy wehhh. HAHAHAHAHAH

Anonymous said...

ahah mcm nfk lah suke mkn wafer !

daus&nani said...

ptutla perut boroi....haha

naem said...

anonymous : xde lah beg mcm kiosk kan kan kan kan ?

pedot : heh. yelahh. kat dunia ni aku sorg je boroi

daus&nani said...

naem....aq la...nani....aah,mmg kau srg je boroi...haha

naem said...

hahaha. aku igt pedot td. tgk , punye aku bersangke baek kat nani kan. blog korg bile nak update ? bile bile ? nak jugak komen yawwww !!

-mr_happy- said...

makan makan makan makan...
haish
takpe..janji hepy !
ye dok naing ^_^ ?
haha

naem said...

yoloooo dohh amer... hahaha. amir , lame dok ym ngn mu. hahaha. bile lagi lah nak buat gile. kan kan kan ? kau bapak setia komen blog aku. bagus bagus

daus&nani said...

naem:haha....ceh..yela tu b'sgka baek...haha....aq da update...huhu...tp pendek jela

naem said...

heh. dah tengok dahh.asal pendek sgt ? hahahah.

daus&nani said...

biala...haha....=p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...