Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Feb 28, 2011

perihal lecturer aku di semester dua :)

 assalamualaikum wbt
peringatan untuk semua, kesemua lecturer ini tak disusun ikut ranking yerkkk

aku akan story lah tentang mereka mereka yang dah curah kan ilmu kat aku . heeee

MR NADARAJ

dye ajar aku english for the whole 9 hours. dye lah teacher A and teacher B
sampai skang aku ingat satu scene time kelas dye
sir : where are you from?
me : pahang
sir : ohh jungle boy !! make friend with monkey
others : HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
me (whispered) : sabar naem sabar
btw, aku tak kesah pun
sir ni memang suke gile buat lawak walaupun dye suke ulang lawak2 dye 6 kali
aku rase dye lah cikgu english aku yang paling byk buat aku improve
thank you sir.
and lagi satu sir ni sangat busy. setiap kelas wajib ade satu call yang masuk
and dye adalah seorang jutawan yawww




SIR AZIZUL AZLAN

awal-awal kelas dye penah cakap
"...saye memang tak boleh jadi guru disiplin, sebab saye tak tegas...."
dye ajar aku maths 2
hah! memang betol
sir ini lahh lecturer paling tak garang dan baek selame aku due sem kat uia ni
sempoi gile. budak-budak datang lewat sejam then  masuk ikut pintu belakang ( ehh, bukan aku sorang ye )
dye mcm TAKDE HALLLL LAHH :)
aku biase lambat setengah jam jeepp :))
konsep sir ni memang dye akan ulang balik ape yang dye ajar .
bestt woo sir. tutorial test pung senang senang


SIR HASWANEEZAL

ini dye lecturer chemistry aku wehh
perkara paling aku tabik spring 6 kali adalah kehebatan dye memorise name2 students nye 
second class dye dah igt name aku
hari first macam dah nak ingat name aku tapi ade sorg classmate aku name daim. so mcm a little bit confuse lahh kan
sir ni memang ajar satu2 walau lambat 
tapi seriously sampai skang aku tak paham hybrid. biase lah duduk belakang sekali setiap kelas kan
sir ni jugak suke buat kelas petang jumaat nak habiskan silibus
kelas bersame same budak bio sc. sisters dalam kelas tu lagi bising dr brothers kelas ktorg.
tengok sisters kelas kami cool je *peace datin*
okay terpesong kan
btw, tenkiusomac sir :)


MISS FARIHAH AZLAN


boley tak aku cakap dye ni lecturer aku yang paling best
bukan faktor dye miss or ape ape
miss memang ade X factor
ajar aku physics 2
dye ni ade kelulusan Bachelor of Mechatronic (Hons) IIUM
mane tak gempak physics kan
englishh dah lah fluence. seronok je bile dye speaking all the time.
miss jugak concern gile kat students dye lak. name pun perempuan kan
tapi awal-awal masuk aku ingat miss ni mcm strict gile
sebab dye penah cakap
MISS : i hate late comers, kuku panjang, late submission, sister yang pakai shawl, brother rambut panjang
huhu. first dengar memang mcm garang tapi actually miss baik gile
dah miss akan kahwin bulan 6 ini.
and dye sedang sibuk menghabiskan master nye di UM,
best of luck miss :)

last day dengan miss kat block E
attention : walau block E ni kayu. tapi sejuk nye kaw-kaw :))




USTAZAH SALMIAH MAT
gambar ni time dalam meeting room IRK department
terpakse pindah kat sini sebab kelas kami drampas oleh 
budak LAW yg ______________ !!! ( isi sendiri tempat kosong tu )
ni lah ustazah yang ajar aku basic themes of al quran
ustazah ni sempoi, kadang kadang lawak and suke gelak kuat kuat
agak straight to the point
setiap ape dye cakap macam berharge sbb dye pembuat soalan yaww
seriously bestt apabila ditukarkan ustaz jasri ke kelas ustazah ni *tak sedih pun ditukarkan* bukan halau yerkk
dan ustazah ini agak berminat pade presentation group aku
maybe sebab aku kan . okayy jangan perasan nanti boley bawak pade riak



HAH! GAMBAR2 TU SEMUA CURI-CURI JE AMBIK. MEMANG HAJAT NAK MASUK DALAM BLOG KAN
SEBAB TU MACAM TAK LAWA. 

16 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

glamor terus depa

naem said...

hahah. biase lahh kan. syg lecturer kan. HAHAH

nad said...

aku penah belajar ngn sir azizul.byk gile buat kelas tp best!!

naem said...

best gak lahh. tapi kalau kelas jumaat malam tak best langsung

Anonymous said...

ehh ko nye lecturer chem same ngn lecturer chem aten eh ?
memangglahh kebetulan korg nie. haha!

naem said...

o m jayyy.siapakah kamu ini ? misteri. haah mmg lahh wehhh :)

Sekamar Rindu said...

salam...

jasa yang besar ertinya kan..??

** folo ur blog...

**94

naem said...

okayyy :)

sicomot-comel said...

hahaha..
jungle boy make friend with monkey..
hohoho

bestnya dpt lecturer2 yg mcm tuh..

naem said...

yealllaahh. best lahh jugakkk. HAHAHA

Edy Zaidi said...

matrik uia ek?

rindu kat matrik uia..SIR AZIZUL AZLAN mmg terbaik...best giler belajar dgn dia..skrg UIA tinggal kenangan..hehe

naem said...

heh ? yeke ? haha. yelahhh. dye mmg bestt gileee.. pahammm gile kann :) HAHAHA

dayah aziz said...

okeh sir azizul pon lect math 2,3 and 4 i...ustazah itu jugak...eh ade fb sir azizul?die ni terlampau best

naem said...

tak tahu lah fb dia. entah2 takde

ex uian said...

miss farihah is my friend and my batch...
dia sgt rajin...

btw, ol da best..

naem said...

thanks :D
miss ni memang power and best

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...