Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Feb 27, 2011

spaghetti free :)

assalmualaikum wbt
aku ni memang dah lame dah mengidam apam balik kat zc tu
selalu lah tak malu mintak kat NFKAE.
memang dye asyik suruh beli sendiri lah kan .

tibe tibe hari khamis tu dye ckp nak belanje apam balik tp kedai nye dah tutup
bapak sedih :'(
pastu jumaat tu tibe2 datin ni nak belanje something sebagai ganti apam balik
pastu lepas anta akak aku pegi masuk office, singgah lah dpn zc.
pastu jumpe lah datin ni
"mak aih, spaghetti lah wehh"  senyum lebar. secret recipe punye tu weh
then sempat lagi datin ni bahan aku buncit, takpe aku tak marah, orang dah belanje takkan nak lepuk kan

pastu datin pesan suruh makan cepat cepat takut cheese dye tak sedap

berwap lagi tu ohh :) harus melahap cepat 




sedap gile ohh. setiap kali traffic light je aku makan wehh
HAHAHA. memang aku pelahap kan

*sile abaikan red spot di muka aku*
HAHAHA

THANK YOU NURUL FATIN KASWAN YANG COOL  :)
DATANG KUANTAN ROGER LAH 

12 comments:

Anonymous said...

sape pulop ni?

naem said...

mmber la weh. dak uia jugakkk

Anonymous said...

nurul fatin kaswan sgt awesome ohh haha ;D
-nfk-

naem said...

haah kan. kenal ke nurul fatin kaswan ? HAHA

Anonymous said...

haha tak kenal ohh. tp rasenye dia cam awesome gila kut.

edy said...

kau tahu makan pastu buncit mule sedih

naem said...

mati ar kau adyyy. HAHAHA

naem said...

heheeh. nfk masih lag tak kenal diri sendiri ohhh :)

ADAM said...

imzzz,tak story kat aku pun pasal skandal baru kau. :(

naem said...

adam, kalau ade aku cite wehh. ni takde lahh

Anonymous said...

wahwahhh kemaen lgi special tu.
apam blk d gnti dgn spegeti. scret recipe lak tu! haha

naem said...

o m jayyy. biase lahh. nfk tu kayeeeee gile kan. HAHAHA. BEG MACAM KIOSK JEPPP :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...