Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Feb 23, 2011

merdeka sudahh wehh

hohohoho.exam dah habiss. sangat nikmat.
nikmat nye seumpama dibelanja pattaya free olehh mujaa

review sikit
 
english : mudahh , mudahhh, sampai passage four aku paham beberapa perkataan je
btq : carry mark aku tak bape nak byk. so, malas nak skor tinggi. okay jugak lah sebab tak jawab dua soalan je
maths : susah susah susah. aku tanye sume orang. sume cakap senang.maths lahh aku paling cuak. ya Allah. at least B please
chem : berkat aku study group dengan pedot ngn akram. Alhamdulillah half life sume dpt jwb .
tapi kire kire nak dapat b+ mcm payah ckit.
physics : ini paling excited jawab. dah lah Miss Farihah yg jage exam. macam cerah je mase depan kan
thank you yg ketuk ketuk equation saye yang salah tadi. okay, i know , i always careless

AKU SANGAT BERCITA CITA NAK DAPAT 3 SEM NI :)

aku stay cfs sampai jumaat ni.
sebab ummi ayah keje. takkan nak suruh datang rabu kot kan.
tak kesah .tak kesah. 
kat bilik tinggal sorg.rase mcm kat hisbah ni ade berape kerat je
budak budak bilik sebelah sume dah chow.
tp best woo. nak nyanyi kuat2 dlm bilik pun takpe.
pastu internet macam kat rumah lak laju nye




kepade budak budak bio (especially yang amik kat AMF) , GOOD LUCK. !!!

8 comments:

MUJA said...

ehem ehem ehehehehehehhehemm hahaha

fif said...

target 3 bhai!!! cheewwwiiittttt :DD

naem said...

MUJA : NANTI AKU SURUH SM BELI UBAT UNTUK KO. APE FAKTOR KO EHEM ?

FIF : NAK TARGET 4 TAK LAYAK WEHHH

::FAIZ FARISH:: said...

Good Luck

Anonymous said...

budak bio yg amik kat amf ckp terima kasih (:

naem said...

farishh : thank you
fatin : oyeh oyeh :)

Anonymous said...

iylia:engko pnyer post cm mniru aku sket2 ye tak?haishh.stalker

naem said...

tak malu, mane ade. aku tak suke tiru2 ni iylia tambiii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...