Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Nov 2, 2011

saya di tag oleh hani tapi aku malas mengetag balik sapa-sapa

ASSALAMUALAIKUM
dalam dua hari lepas . saya di tag oleh HANI  pasal game 11 ni
eh baik gila guna 'saya' . okay aku tak selesa. guna aku. baru rasoooo.
tapi aku nak mohon maaf sebab aku malas nak create 11 soalan and aku malas nak tag 11 orang.kira aku langgar peraturan sikit lah ni

rules:
1. You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post . And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged him/her.
6. No tag backs.
7. No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOUARE READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY , TRUST, WITH ALL HONESTY) HAVE TO TAG 11 PEOPLE.

11 perkara pasal aku
1. aku 19 tahun. muda lagi. layak dapat duit raya lagi.aku dah baligh btw
2. aku baru habis foundation dekat CFS IIUM. insyaAllah bulan 1 tahun depan further degree dekat IIUM GOMBAK
3. aku amik engineering. aku memang minat engineering sebab kepala hotak aku ni tak jiwaaa langsung dengan baca-baca ni. takde nafsu. suka pada nomborr. JYEAHH
4. aku anak ke 4 dari 6 adik beradik. aku ada 2 akak. sorang abang. sorang adek lelaki. sorang adek perempuan
5. aku tak suka makanan pedas. rela berlapar kalau makanan tu pedas.
6. aku suka memasak. how cool i am right . hahah
7. aku suka makan dah tidur. tak ingat dunia 
8. lisa surihani tu skandal aku. jangan bagitau yusry yea. haha
9. aku suka warna hitam dan putih. semua benda rasa nak black and white aku rasaa. dari twitter , tumblr, blog ni sendiri
10. aku tak suka berambut panjang btw. suka pendek dan kemas. tapi bukan botakk
11. pernah pergi semua negeri kat malaysia ni except kelantan. 


SOALAN YANG PERLU DIJAWAB

1. dulu kt sekolah kawan kawan panggil apa?
ade yang panggil im je. ade yang letak z kat belakang tu. jadi imz

2. korang menulis guna tangan belah mana?
kanan

3. korang team edward ke team jacob? hehe..
dua dua tak

4. pernah pergi ireland tak?
tak pernah. sekali je pergi luar negara. pergi kemboja. tu pun community service

5. perkara yang korang rasa money cannot buy?
AHMAD NAIM ABD MUBIN. 

6. tempat yg korang rasa paling best dalam malaysia?
home sweet home 

7. apa makanan yang korang wajib beli time rehat kat sekolah dulu?
nasi goreng dengan keropok. wah sedap gilaaa

8. hobi tegar?
ONLINEEEE. TEGAR GILAA KOT

9. benda yang korang paling teringin sangat nak buat?
menunaikan haji . insyaAllah one day :')

10. kerja yang korang kagum tengok tapi tak nak buat
kerja means pekerjaan ke ? kalau camtu doktor lah. on call pagi pagi nak selamatkan nyawa orang bukan kerja senang kot

11.kopi ke teh? 
teh


TERIMA KASIH HANI SEBAB SUDI TAG !
motif gambar konon2 muka terharu lah kena tag tu. haha



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...