Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Nov 20, 2011

LELAKI VS PEREMPUAN #2


Perempuan 

"Waa! Kat kedai kasut tu ada promosi jualan murah la! Tak boleh lepas ni! Aku kena usha semuanya sampai habis. Ada bebe, Bourne, dolcce vita. Pastu, nak pegi kedai tas tangan lagi. Kat sana dengar-dengar ada keluaran Gucci terbaru. Oh, tak lupa jugak nak pegi kedai perfume cari Calvin Klein Secret Obsession. Biar wangi satu badan ni. And then aku nak pegi cari baju jenama Armani. Yeah, biar pun duit aku tak banyak, yang penting hari ni aku nak bershopping window sampai puas! This is my only opportunity!"

Lelaki

"Boxer size M. Hmm, dah jumpa pun. Pasni nak bayar then siap."


9 comments:

nurpiska said...

betol3..org laki kalo beli barang cepat,orang pompuan,hurmm *termasok diri sendri~

naem said...

haha. tahu takpee :D

hani said...

haha, betul la tu..

naem said...

:DD

MUJA said...

aku taknak bagi pujian melambung sebab aku takcamtu. takcaye tanya profile picture kau . Keeke

naem said...

aku dah tanye. kau tak jawab. kebanyakan perempuan macam tu lah. haha

eddy syrol said...

tp aku suke gak window2 ni...aku jenis cerewet nak beli brg..kene survey bebetul... baru amik keputusan nak beli ke tak.. sedangkan baju konvo aku pun makan dua hari dol nak beli.. sengal kan! ngeee

Arina Insyirah said...

ouhhh, permpuan..*segannya rhsia dh trbongkar. haha =)

naem said...

edyy : certain laki lah kot mcm tu. eh window kadang2 best gak kan. haah



arina : dah lame terbongkar. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...