Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Sep 11, 2011

KONVOI RAYA 2011 ;D

Assalamualaikum and Hello readers
harini aku mahu story same antum semua pasal konvoi raya aku hari Sabtu lepas

mereka yang terlibat
Nabil, Hud,Mab, Akram, Jagong, Syed, Pedot,Azwan,Ismail Fatin, Muja, Wawa,Ckin, Nani

CFS->BANGI->KAJANG->PUCHONG

actually pergi beraye due rumah je. tapi perjalanan yang panjang kan
mula-mula dari cfs gerak dengan Nabil pastu pergi ambik kereta aku sebab nak jemput mereka yang dari KTM kan. Nabil bawak Saga BLM, Syed bawak Honda City and aku bawak Perodua Kenari. Kereta aku lah paling tak power kan. takpe tak kena tinggal pun. nak pergi rumah pedot macam susah sikit jalan nya. siap salah masuk simpang lagi. sebab GPS mamai (?) 

kat rumah pedot makan Nasi tomato. perghh sedapp

 oh lagi satu aku jumpa geng baik aku masa sekolah dulu. ntah macam mane tibe-tibe bolehh jumpa kan. aku kalau dah jumpe si Eqkhmal ni. memang asyik gelak macam haramm sikit lah. sekejap gile jumpe kau Eqkhmal. kau masih sama macam dulu dowhh. Eqkhmal yang pakai spec ni


 apek's gang

 usha awek cun. phewwit


 mab, Hud, aku, Nabil , Akram


muka kenyang puass hati walau satu round je

syed tengah runsing nak kahwin takde duit (?)


muja, are you okay ?


okay lepas makan,borak,solat,terima duit raya
kami semua gerak pergi puchong. and aku hantar kereta pergi tempat kerja akak aku then naik kereta Mab pergi Puchong. Rumah Nabil
THANK YOU AHMAD MARWAN SEBAB SANGGUP TAK PERGI FUTSAL .
lagipun kami deseprate sebab takde kereta kan. 

nak pergi Puchong tu jalan pulak jammed kan. haish. sabar jelah kaan

 rumah Nabil aku due kali tambahh. Rumah Nabil makan Nasi goreng cina ayam berempah. sedap gilaaa. 

 9 lelaki handsome kacak bergaya bersama 5 wanita yang pendek (?)
wawa sama tinggi dari fatin (?)


aku dan tuan rumah yang tough


lepas lepak rumah Nabil dan dapat duit raya. masing-masing membawa haluan sendiri . aku bermalam kat rumah Nabil. malam tu aku sempat lagi makan McD.

All in all, TERBAEKK walau penat makan ;D

okay byee



7 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

cantik sofa tu.....inggeris style

mr.syazwan said...

kalau ku nak ikut

ku nak ikut Syed sbb dia bawak Honda City

tibeeb

haha

naem said...

hoyyeah thats truee

kalau centu semua nak honda city kannn

MUJA said...

Gambar first ada maksud tersirat (?) HAHA

Aku rap lahhh xP

naem said...

ehh tu kawann aku lahh

oh rap ? HAHAHA

Anonymous said...

wawa jingkit ish!! tp org lg tinggi dr dia lah.
-fatin-

naem said...

HAHAHAHA. wah tak mengaku pendek (?)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...