Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Aug 26, 2011

Pengakuan Berani Mati pasal Aurat Wanita

assalamualaikum wbt
harini aku nak share satu video yang budak MRC buat lah pasal aurat wanita
oh aky dah lame dah tengok video ni. serious menarik kot. 
tiga-tiga panel ni MRC jugak lah. Azhar,Fakhrul and Nasrul

yang upload kat youtube ni si Azhar
description nya agak cool
jangan tengok siapa yang bercakap, tapi tengok apa yang dicakapkan.
buang yang keruh ambil yang jernih.
tepuk dada tanya iman.





ape yang diorang cakap sangat betul and tepat 
tak perlu aku nak explain lebih lebih kan 
and part yang aku suka 

"wanita ni bile tak tutup aurat. dia akan menggoda lelaki. dari mata turun ke hati, dari hati turun ke bawah-bawah lagi"


"ustaz ana pernah cakap, masalah wanita yang paling besar ialah aurat dan lelaki pula adalah syahwat. bila wanita tak tutup aurat, ia akan menaikkan syahwat"

"kalau dah cantik tu cantik lah, kalau tak cantik tu nak buat macam mane, jodoh di tangan tuhan"

"sejahat mane lelaki tu, perompak sekali pun. dye akan cari wanita yang baek, tak perlu nak menggedik"


tiga part dari Nasrul. terbaekk
ayuh sama sama kita menutup aurat
bukan sisters je. brothers pun take note :)

14 comments:

ZWAN SABRI said...

Setuju dengan orang2 dalam video tu cakap.. klaw dah Allah suruh buat, Buat jela kan.. tak perlu nak soal itu dan ini sbb apa yang Allah suruh pasti bersebab.. ;)


MySuaraBlog: Golongan Apakah Kita?

naem said...

yeahhh. thatss so true kan :)

Anonymous said...

menarik! (:

naem said...

:D

::FAIZ FARISH:: said...

Jodoh Allah dah tentukan... (Setuju)

naem said...

yes. semua ciptaan allah cantik kan :)

FarHANa aZwA said...

setuju.... :)

naem said...

yes of coz :)

syrupmasin said...

ohh brothers pon kene take note?? betol2 :D

naem said...

yess mesti lah. brothers pun kena tutup aurat jugakk kan

syrupmasin said...

betol2..nnt dose kan :D

naem said...

yeahh thats trueee

sara zainol said...

Alhamdulillah, family sara berikan sara didikan agama yg secukupnye.. sara tahu batas batas aurat dgn lelaki bkn mahram.. :)

insyaallah, jika seseorg gadis itu dr tulang rusuknu, pasti dia adalah jdoh kamu :)

NAIM said...

ALHAMDULILLAH SARAH :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...