Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Aug 24, 2011

naem's photography. HOHOHO.

aku dah bosan sangat tak tahu nak buat ape
. dengan tutorials segala jadah tak siap lagi
aku dah takde mood dengan semua benda tu. aku nak balik dan raya
pergh. final exam dah nak dekat lah ohhh. jadi aku pergi edit gambar favourite 
semua gambar kat masjid wilayah haritu 

 masa ni seksa kot. panas kot lantai tu.

  3 idiots bak kate nabil. #eh 2 idiots je 

 anyonyo. tiut lettew. HAHAHA

 ramai orang puji gambar ni.biase lah bersama artis kan . HAHA

 THUMBS UP SYED MUADZ !

saje try effect ni ;)

16 comments:

ZWAN SABRI said...

gambaq yg amek wuduk tu plg menarik.. rasa sejuk je mata tengok.. ;)

MySuaraBlog: Larangan Untuk Pengantin Perempuan

naem said...

HAHAH. tengok model nye jugak kan. HAHA

nana diyana said...

pndai nye ambik gambar air splash tu

MUJA said...

Gamba ade kawan ku di belakang tu ah paling menarik xD

naem said...

nana : hoho. kawan aku yang ambik. HAHA


MUJA : gambar yang syed ambik smart gak an.HAHA

::FAIZ FARISH:: said...

nice edited picture

adidahzubir said...

korang punya final bila ?

err..ok,gmbar tu cantik ~

naem said...

faiz : thank you. tapi aku freshie lagi


adidah : aku final hujung bulan 9. cantik ? thnk youuuu

Anonymous said...

hahaha kenapa ada gambar bersama artis tu?? adhoyy. eh gamba 3idiots cantik! berbakat sungguh photographer tu.

naem said...

hohohohoh. nak cakap dye ambik gambar cantik lah tu kan. HAHAH. bangge tu dapat snap ngn artis cfs.

kunci locker said...

wah...nice...bgs tol...tp gmbr cm blur...blur kn ke gmbr tu??

syrupmasin said...

wiwiit..anak sape nih..sejuk perut mak ngandung 9bulan :D

naem said...

locker : yes bro. memang aku blur kan . HAHAAH

BUDAK GEMOKK : *blushingg maaalu* Hahaha

syrupmasin said...

ecece malu..bla la kau..haha :D

Azham Vosovic said...

Saya suka blog fotografi mcm ni...jeles la sbb xda bakat mcm korang....

naem said...

syrup : HAHA. saje je . gogog

azham : eh aku lagi noob photography ni sume. HAHA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...