Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Jul 9, 2011

SUBJECTS FOR THIS SEMESTER

SALAM READERES
kalau antum semua nak tahu. aku dah last semester kat CFS IIUM ni
doakan lah aku last semester, malas nak extend. sebab nye dengar,
 start next year, takde elaun dah
aku dengar macam tu lah. tak tahu betul ke tak.

aku ambik 4 subjects sem ni. 4 ni kira sikit jugak lah. 
compared to previos sem antara subjek nye ialah

#1 CHEMISTRY 
sebelum mid sem ni belajar organic chem je. 
alkene,carbonyl, carboxyl, benzene bagai
bagi aku , sangaattttt susah nak hapal semua ni. chem ni subject killer student jugak lah
ade yang entend satu semate2 nak carry satu subjek ni.
sem lepas kan aku selalu pelik kenape orang banyak fail chem ni. 
taaaapi bile dah rase memang kau meraseeee. sebab dulu aku ingat ke belajar macam high school
aku exam chemistry 26 july ni. doakan aku ;)


#2 CALCULUS
setakat sekarang aku boleh lah catch up lagi calculus ni. ALHAMDULILLAH
waalau kuiz 1 aku rase agak tak boleh jawab. aku harap dapat lah score tinggi skit ohhh.
Madam aku ni pun cool je kot. aku exam 27 july. doakan aku :)

#3 PROGRAMMING
aku rase tak senang sangat lah sebab nye aku kan tinggal kelas seminggu sebab aku pergi KEMBOJA
subjek ni kan, tak boleh tinggal satu kelas lah. nanti kau lost. aku tengah cuba nak catch up 
aku dapat lecturer foreigner. from jordan. kena teliti sikit dengar dye cakap
english loghat jordannn. aku exam 30 july. doakan aku ;)

#4 RELIGIONS IN MALAYSIA
subjek ni aku belajar pasal islam, hindu, buddha, christian semua. best kot subjek ni. 
i likee. sebab kelaas nye relax dan menarik nak tahu.
yang aku paling tertarik. ade topic 
''SYARAT2 NAK MASUK HEAVEN BAGI SETIAP AGAMA"
macam kalau islam , ibadat dan sume2 tu lah
kalau agama lain bende lain pulak. bestt kott. Madam aku ni pulak cool .
aku respect bila dye sebut nama2 tuhan HINDU. TERBAEKK.
exam hari yang same ngan programming




YA ALLAH YA TUHANKU, KAU BERIKANLAH AHMAD NAIM DAN RAKAN2 NYA KECEMERLANGAN DALAM MID SEMESTER EXAM INI. AMIN.

7 comments:

ZWAN SABRI said...

Antara 4 subject tu, paling aku benci Calculus dengan Chemistry.. HUHU..
btw, good luck weyh untuk last sem nii.. ;)

MySuaraBlog: Jom Tidur Sebelum Pukul 1 Pagi

naem said...

HAHAH. calculus okayy what. tapi chemistry gillleee kot

syafiqakarim said...

hahah subj killer.

naem said...

killer giller kot ;)

Anonymous said...

physics lg susah. tak paham pape kut :|

hyz said...

gud luck

naem said...

fateng : okayy lah dari chem kannnn

hyz : thankk youu ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...