Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Apr 15, 2011

SEMOGA AHMAD NAIM DAN RAKAN-RAKAN NYA BERJAYA MENJAWAB MUET ESOK

okayy ringkas. nak good luck untuk diri sendiri dan semua calon MUET
esok memang tough. writing , reading and listening.
AWESOMEEEE!!

esok pukul 8 start, so 7.20 am kena keluar rumah , drive dalam cuak dan mengantuk.

nampak dok aku semangat wat nota kot.
well, ini tulisan bila study last minute. takde nya nak lawa2 kan
ni baru habis usha Task A punya karangan. esok pagi usha ni jelah
 aku skang ni tengah tunggu youtube loading maharaja lawak. HAHA. pantas gila mereka2 download.
time stress ni nak gak gelak2. actually tak stress mane pun. menggedik lebih . baru study sikit je
okayy bye. wish me luck :D

6 comments:

SANDRA AZWAN said...

Gud Luck!

GleAming! said...

Goooood lucccccccccccccccckkkkk naem!!!! u can do it! haha..=))

naem said...

thank you @SANDRA AZWAN and @GleAming!

Anonymous said...

tak sempat nak wish goodluck dah lepas,so hows?

naem said...

next entry maybe :D

casablanca said...

bila nak up entry ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...