Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Apr 20, 2011

random

hey ya awesome followers
okayy dah empat hari tinggal blog. takde lah rindu. biase2 je.
sebab blog ni bukan passion aku pung. aku bukan nak kejar traffic atau jadah2 semua
aku ni walaupun dari hujung tahun 2009 aku buat blog, tapi baru ade 83 posts. 
ade tu aku tengok buat awal tahun 2011 , tapi mak aihh sampai beratus posts dah
takpe, maybe dye sangap blog kot, takpe abaikan mereka. 
aku ni takdelah every little things nak story kan.
TAPII, aku memang suka gila blogwalking. aku suka bookmark blog2 yang kelakar
then aku akan bace sampai lebam. itu kalau aku ade dah tahap bosan gaban
dengan facebook, tumblr, youtube, aku akan korek2 setiap blog favourite
aku kan tengah cuti sem ni. mane lah takde mase kan.
pastu aku suka tengok cara penulisan blogger yang famous.
memang dorang deserve lah followers yang 10k++ kan
sebab ada x-factor aku rasa. masing2 berbeza



bagi yang tidak tahu, aku sekarang ni ade kat CFS. sebab this saturday
AL FATEH MOTIVATION CAMP
kat SMK TAMAN BUKIT KESUMA
ini salah satu cara kami nak generate income untuk MISI AMAL KE KEMBOJA
so, aku jadi fasilitator plus SPECIAL TASK AND PREPARATION AND TECHNICAL
boleh tahan banyak jugak lah kerja SPETECH ni
cari walkie talkie, hailer, mic, tempah bus, cari khemah. dan baaaaaaanyak lagi

lagi satu aku tak tahu bila aku nak baliki rumah.
yang pasti 5 may semua commitee misi amal KEMBOJA ni 
wajib ade kat sini, aku tak puas lagi nak makan kat rumah.

eh, pasal MUET pulak, ketinggalan gila baru nak update
okayy review ringkas
WRITING : yang task 1, memang jadah table aku haram terpesong. yang task 2,
topic : 'the most valuable things in the world is friendship'. HARUSLAHH AGREE KANN.
aku jawab macam biase tapi first sentence aku macam ni
"When I was a kid, I saw a proverb 'the biggest ship in the world is friendship', I laughed quitely."
macam poyo je ayat aku. but , how do I care.

READING : what the fuuu is this answer ' not stated'

LISTENING : suam-suam kuku. and ade lah jugak yang tinggal kan


 ohh, bosan kan entry aku kali ni, takpe bye :D 




6 comments:

Anonymous said...

tak habis2 pegi cfs

naem said...

yes anon anda jeles ?nak ikot ?

Anonymous said...

ehh tak jeles dan taknak ikot pun

naem said...

EK ELEHH BLAHH LAH

cik riffa :) said...

all the best lah senior yea.
hehe..
jejak sini fr d 1st time n follow :)

naem said...

OK THNKS RIFFA. I'VE FOLLOWED U IF IM NT MSTAKEN

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...