Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Dec 22, 2011

GiveAway by darkbatman.com

Assalamualaikum readers :D

dengan hembusan Bismillah, dengan ini aku join giveaway Bro Zuhry pemilik blog darkbatman . aku selalu jugak usha brother ni punya blog. memang mostly pasal kesihatan lah. trademark dia kan
macam sebelum ni first time aku masuk contest, Alhamdulillah menang jugak.ni pulak first time masuk segmen giveaway. harapharap menang :D


Syarat Penyertaan;

1. Hanya terbuka kepada FOLLOWER blog darkbatman.com. Kalau yang belum menjadi follower, haruslah menjadi ahli keluarga darkbatman.com.
2. Letak banner GA di dalam entri penyertaan.
3. Tag 2 orang kawan (blogger)
4. Like Facebook darkbatman.com. Ehh banyak pula syarat kali ini. Kehkehkeh!
5. Submit link di bahagian bawah komen entri ini.

ini hadiah nyaa. nak dashing tu boleh ? perfume lagii. HAHA
oh btw, dah lama follow darkbatman and like fanfage diaa
sape nak join, pergi SINI

aku tag 

12 comments:

[k]o{q}i[n] said...

sape owner blog ni..?? bro zuhry eik?? huhuhu.. btw, gud luck

eddy syrol said...

menarik!!

naem said...

koqin : haah. brother darkbatman. jom lah join

naem said...

eddy : cantik menarik tertarik :D

Edy Fee said...

wah mnarik gak hdiah blogger tu.hehehe

naem said...

mestii la haha

saya said...

ah dashing.malu aku nak join :|
haha

naem said...

join lah. boleh dapat handbag weh. HAHA

saya said...

ko bia betul?

naem said...

kau tgk lah pade bro ni. ade video hadiah2 tu wehh

IMANSHAH said...

singgah di pagi selasa

naem said...

heheh silakan :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...