Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Nov 17, 2011

SO 'UIA'

ASSALAMUALAIKUM READERS.
okay fyi tadi aku baru balik buat akaun emas kat Maybank. untuk masa hadapan lah. makin lama harga emas kan makin naik. so better buat lah. daripada main saham bagai. baik melabur kat akaun emas ni

owh aku nak cerita pasal UIA ni. i mean pasal budak budak uia. ramai orang anggap yang budak uia ni macam baik gila kan. sebab kalau aku cakap kat orang yang aku ni student uia , mesti macam. "fuyyo ustaz" . yes tu macam bagus tapi aku macam err err sikit. jangan lah anggap budak uia ni macam baik sangat. sebab apa ? sebab aku pernah terbaca ade orang tulis lebih kurang macam ni
"selama ni aku ingat budak uia ni baik, lepas tu blabla"
banyak je sisters yang free hair. ni realiti. takde blame sapa sapa pun.
macam orang high expectation sangat kat uia. sebab student uia ni tak semua aliran agama dulu. bukan macam usim yang memang ambik budak aliran agama semua students dia kan. tapi aku enjoy duduk uia. sebab budak budak nya takde lah nerd melampau, takde penyangak melampau. so so je. okay tu baru jiwa aku. sebab aku ni bukan nya penyangak. bukan nya budak buku sangat .

tapi budak budak nakal serious belambak. nakal ni macam lamggar peraturan sikit. fly ke, smoke ke, ponteng kelas ke macam tu. tapi dalam nakal nakal dorang ni. ade je yang aku jumpa kat masjid. ade je yang tahu bab bab agama.ade je yang sangat respect orang lain. pernah jumpa orang macam ni ? and aku nak tunjuk satu gambar

INI DITULIS OLEH BUDAK LELAKI , LELAKI OKAY , DEKAT UIA PJ
and naluri aku kuat cakap yang si penuis ni bukan budak nerd, bukan budak surau. aku rasa dia ni budak budak nakal yang dalam hati ada taman lah boleh katakan
 okay tu je aku nak cakap. takde motif. kbye

10 comments:

Anonymous said...

haha suwit betul budak yg tulis tu. pandai jgk hargai makcik2 cleaner.

::FAIZ FARISH:: said...

sure makcik cleaner terharu

naem said...

hahah. sweet gila. lelaki kot

naem said...

sangat amat terharu kan ahaah

PeJuAnG CinTa said...

proud 2 be uia student~

naem said...

of course lah kan :DD

MUJA said...

Nape aku rasa mcm die perli ? Hahahah

naem said...

eh tak aku rasa. ikhlass tu. haha

nurpiska said...

huyyo sempoi kot tulis notes camtu kat mkcik cleaner.

naem said...

haha. tu lah. cool gilaa. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...