Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Nov 13, 2011

Contest Candid Time

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM 
ASSALAMUALAIKUM READERS AND HELLO READERS
kena baca bismillah dulu kan. maklumlah lah nak masuk contest. tapi benda benda lain bila nak buat sesuatu mesti baca bismillah kan.

tadi blogwalking dekat blog Iylia Malek. dia masuk contest. walaupun dia tak tag aku (foineee) . lepas tu macam tertarik menarik kau memang da bomb muna. ceh     sukahati panggil muna. eh dia muda dari aku. fyi, ni first time aku masuk contest tau. selama aku buat blog ni like seriously first time. kira macam muna ni menarik minat aku untuk masuk lah :D okay takda unsur bodek yeahh. 






aku masuk contest MUNA RAHIMAH.dia ni budak sekolah lagi and still sekolah lagi. sekarang ni dekat asrama. lagi seminggu nak cuti kan. budak nya comel lah jugak. okay ni realiti bukan bodek yea..syarat nya boleh rujuk dekat sini
hadiah nya agak lumayan aku rasa. 

selesai sesi mukadimah nya. ayuh kita masuk klimaks nya.
aku pertaruhkan gambar ni. 
in the name of Allah The Most Gracious The Most Merciful 






*ini gambar kawan aku ambik guna DSLR dia. non edited ni. memang candid habis. guna mode apa aku pun tak sure
*ini masa dekat masjid wilayah kuala lumpur
*ini gambar masa wudhu' bukan basuh muka saja saja.
*syarat nya letak satu gambar je. walaupun dia tak tulis wajib tapi kita ikut jelah. play safe kate kan. 

aku tag

yang lain yang nak join silakan. ayuh meriahkan lagi. doakan aku menang. semua hebat aku usha :D




30 comments:

muqdropkillaz said...

i'm tagged . oh yeah

naem said...

ohh lala. sila cari gambar kasi gegarr ! haha

saya said...

tayah la tacing.plish naem.kite kawan sampai bila bila.haha!

harap aku no 1.ko no 2.aminn.

naem said...

hahah. takpe. aku nak jugak ipod. ceh perasan

wah kawan sampai bila2. terharu . :DD

saya said...

haha.terharu?nages cepat ahmad naim.

aku harap ko dpt angry bird tu .oke?

naem said...

hahah.okay gak. aku takde pendrive . ade hardisk je. okay sama-sama doakan :D

Ku Azhar said...

waaaa ada dslr!

naem said...

my friends punya lah. hahah

Muna rahimah said...

Rasuah ke bodek banyakbanyak? kahkahkah . btw , thanks join and goodluck :)

naem said...

mane ade rasuah. ikhlas . okay thanks . hope menang. :D

::FAIZ FARISH:: said...

good luck

saya said...

wah ku azhar on komen sini.femes blog amadnaem,untung nyew atok kite femes =.=

muna:naem mmg suke bodek.jgn tepengaruh oleh amadnem plish.haha

naem said...

faiz : thanks broo :D

naem said...

iylia : heheh. ku femes eh ? baru kenal. ermm. aku mane ade bodek, ikhlasss

ⒷⒽⒶⒾⒽⒶⓆⒾ said...

Wahh~~ Boleh menang ni ~~ Nice picture :D


*gna la setting Comment Pop-up , bru mudah :D

naem said...

ohh okay nanti tukar. tak pop pup yeah ? okay okayy

SHURA said...

lepas tgk hadiah dia, tibe2 aku rasa nak join. ok bye

nuruashia ♥ said...

love ur picture :)
smart cool jep..ngn angle yg btol dan water drops tu perghhhh likee i millon tymes huhuh :)

naem said...

shura : jangan masukkkk. nanti kau menang. tp kalau letak gambar fiq kompem kau menang kan. haha

naem said...

nuruashia : whoaaa terharu doo. thank you thank you :DD

NURATEEYA said...

siap dengan gambar ambik wudhu lagi. hehe. good luck :)

join jugak :D
http://nurateeya.blogspot.com/2011/11/contest-candid-time-by-muna-rahimah.html

naem said...

yelah. perkara wajib sebelum melakukan perkara wajib kan. haha :D

puteriyangsenyum said...

ceh. contest rupenyeeee. :p

aku x mampu masuk contest2 ni. keh3. nanti lah aku tgk balik, rsenye mcm takde je gmbr candid. eheh. btw, thanks for tagging me jiranggg ;)

naem said...

haha. dah kau selalu tag aku. aku tag balik kan. haha. aku just tag. kalau rajin join lah. tak wajib pungg . haha

Shafina Sofian said...

alalalala, dah boleh jadi suami wuwuwuuu :)

http://underskema.blogspot.com/2011/11/candid-time-contest-by-muna-rahimah.html

naem said...

jadi suami ? woot woot. hahahah :D

okay terjah blog u

Fiq Fikri said...

wahhh ni mesti boleh menang,sbb tgh amik wudhu ehheheh gud luck bro :)

naem said...

ade berkat kan ? haha. kau pun same. good luckk !

Zac Rega said...

betul la ader berkat
abg dah menang . wihiiii !!!
tahniah ~

naem said...

thanks zac rega :DDD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...