Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Oct 18, 2011

LASER TAG I CITY REVIEW

ASSALAMUALAIKUM and SELAMAT SEJAHTERA
aku dah lama dah actually nak cerita pasal laser tag ni. tapi macam terbantut. biasalah dah nama pun student sepenuh masa. mestilah busy dengan study. lepastu busy dengan study lagi. ceh. jangan anggap aku budak rajin. penipuan semata-mata.
so, aku tak ingat lah bila tarikh aku pergi laser tag ni. yang aku ingat 2 or 3 hari before Ramadhan. roomates aku pergi sana. dalam 8 orang semua. kami naik satu kereta je. hebak bukan ? sebab ade masalah dalaman sikit nak dapat kereta kan. HAHA. aku rasa best gilaaa pergi sini. serious kalau nak lepas geram gelak ketawa suka duka boleh lah pergi sini weh. kejap nak copy jap

Battle Price : member  RM15 , Non-member  RM18 , Students  RM12
There is also available party/event starting from RM40/pax, min 15 pax, T&C apply.


Business Hour : Weekday 13:00 - 00:00
Weekend : 10:00 - 01:00


Location : Laser Warzone
K-14-1, Jalan Multimedia 7/AH, 
Citipark, I-City, 40000 Shah Alam
(Behind of the Old Town Coffee Shop)
Tel: 03-55218775 / 012-5815287

GPS : N03 03.540'  E101 29.000' 
 The time lights on is 7pm - 2am.

There are entrance fee for RM2/pax or RM10/car once enter main gate.
Note : This entrance fees can redeem at selected food/beverage or entrance to desired light park



 ini tempat lepak tunggu giliran


 kat luar ni cctv. boleh tengok orang kat dalam main plus ade markah kita. dye terus update lepas kau dapat attck orang

 ini baju yang kita kena pakai. dye kena attack kat depan (50 markah) . kat alat penembak (50 markah) , kat belakang (50 markah)


ini suasana kat dalam . sangat luas kot. at first aku dengar 10 minit . aku pandang rendah gila. rupanya sangat penat. like seriouslyyy



dekat pistol tu ade nama kita. nama2 mende ni lah. aku haritu dapat nama apollo. warna biru apollo. kita boleh main team or individual. baik main team lagi best kot

gambar kat atas ni semua aku copy dari blog sape ntah. bukan gambar aku. okay ni gambar kami kat sana. tak banyak pun gambar. muka dah macam belacan dah berpeluh dowhh





ini rest sekejap. sebelum start 2nd game. dah berpeluh ketiak tu do


muka terasa kurus



okay aku sarankan pergi. perempuan pun okay je kalau nak pergi. tapi brutal sikit lah. terbaekk wookkk


3 comments:

syawal said...

nak try weh macam best je

naem said...

wal, jom lah sekali pegi doo

Anonymous said...

mcm best!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...