Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Sep 2, 2011

pipi 2010 vs pipi 2011

2010
ade lah jugak tulang-tulang nak timbul kan ;D


2011
status perut time ni okay lagi. skang ni dah ade mee sup, nasi minyak, cookies, twister , bliss dah 316 jenis makanan lagi ;D

10 comments:

Anonymous said...

pipi tak nmpk sgt, part perut tu, err err.. haha

naem said...

like seriously ? nak delete lah post nI. haha

Anonymous said...

haha manade. okay je. cantek baju melayu + sampin + songkok

iyliabelagaksangat said...

iylia comel dari naem:perlu ke tunjuk perot yg memboyot?ouhh

naem said...

anon ; hooyeah thankk you

iylia: yeahhh. aset aset

nanako said...

macam same jee

Hanani Ishmah said...

gamba 2011 tu mesti tahan nafas kan...haha

naem said...

naKO : yeah ? HAHAH

NAINOI ; eHH MANE ADEEE. ITU DAH HABIS HEMBUS DAH

syrupmasin said...

err..gambar last kau tuh asal?? kenyang bukan maen..haha

naem said...

ehhh. tu tak makaannn lagi kot. baru pas semayang. tapi dah kembung semacam kannn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...