Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Aug 31, 2011

aidilfitri :)

okay malas nak tulis panjang-panjang
SELAMAT HARI RAYE MAAF ZAHIR BATIN
kalau tahun lepas aku tulis SHRMZB je. pastu ade orang sound cakap tak ikhlas :D

ini family aku. aku paling tinggi walaupun kat UIA aku antara yang pendek


 muka sape paling kudus dan suci ? 


 ini sepupu kepada aruah nenek aku.muka dorang same kot. teringat nenek aku  :'''(  . time ni kait rambutan. ohh coolio. kerengga macam haromm. tapi best. aku dah lame tak jumpe wan teh ni. tapi dye ingat aku. dye cakap muka aku tak berubah sangat.boleh cam. oh kan aku dah cakap muka aku muka baby face :D



orang semua pergi semayang raya jalan kaki. kami bertiga naek kereta. sebab ape ? dorang lah bangun lambat. aku kena tunggu #haroom menipu
*eh hensem lah driver*


aku dah cakap. aku tak rajin dah nak menulis. pendek2 je semua.
happy merdeka too :D


6 comments:

Anonymous said...

muka paling kudus dan suci? #geli
SHRMZB! (:

naem said...

MUKA YANG TENGAHHH (?)

iylia comel dari naim said...

iylia comel dari naim :aku geli ouh.muke baby face?muntah lemang smlm.!ahahah

naem said...

HAHAHA. name kau lagi ak nak muntah. terkeluar nasi impit semalam

Anonymous said...

ARIZONA is EXPLOSIVE with MEL and ARDEN anyway..both are on death trips because they have nothing to lose.
CUBA?
PLO?
Please.

naem said...

?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...