Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Jul 27, 2011

SEOUL GARDEN SANGAT WORTH DAN TERBAEKKK

aku pergi jumaat. guna student card. dapat murah. mula asalnya nak guna birthday package 
tapi tak boleh sebab ambik package student.


aku bayar dalam RM 26.00 lah and kau dapat ini semua UNLIMITED
 cuba bayang ambik ini semua sesuka hati jep kan. tapi aku ambik ayam ngan daging je
udang aku tak layan. kalau malam ade ketam. lagi tak selera.


 ini ikann marinated chili. aku sentap gambar dari blog orang laen ni

 ayam tomyam terbaekkkk



 ini set2 chili ngan ketchup. time aku pergi tu ade lah 15 jenis sauce

 4 jenis air dye. aku ambik mangga 3 round . buat float letak ice cream lebih 4 round


 kat sane ade mesin buat abc. terbaek aku letak kacang, cincau ngan jagung penuhh penuhh
pahtu letak ice creammm. perghhhhhh


dye grill dalam mende ni lah. letak je sekejap je masak and dye ade mcam2 jenis soup
ade kimchi tomyam ginseng and ape ntah lagii

 set sayur. aku ambik jagung je aku rase,yang laen macam takde nafsu nak ambik


anda jangan risau. nasi2 pun ade. kate melayu, mesti ade nasi. nasi putih pun adee


 sedap kan nampakkk


 amin & mab 

 pakwe lisa surihani & hud danial


ON THE WAY BALIK AMBIK GAMBAR SYOK SENDIRI SIKITT



ini guna apps baru dalam android. phone aku pun ade
ni guna phone hud.
konon feeling2 dslr haram jadah lah kan. HAHA



21 comments:

Anonymous said...

nak udang nak udang nak udangggg nak ice cream

naem said...

KETAM TAKNAK ?

Anonymous said...

nak semua

naem said...

whoaa. ohh lupe orang kaye skanggg

Anonymous said...

ameeennn....

naem said...

hahahahahhahahaha. BAGUSS. SUBWAY FOOT LONG SATU

Yaya Zamimi said...

aku macam kenal la tempat kau snap gmbr tu. kau budak uia pj ke bro?

fif said...

pergi ou tak ajak

::FAIZ FARISH:: said...

wow makanan.... i like

naem said...

yaya : HAHAHA. yelah . kat OU. yup aku uia PJ. HAH

APEK : alamakk. second round mariii


faiz : i likeeee toooo

@in k@tie said...

aku pon pernah g skali..mmg lama dok dlm restaurant tu,terbaek..

naem said...

hahahaha. SANGATTT BERPATUTAN KANNN. hahah

@in k@tie said...

sgt2..rase cam nak pegi esok plak..

naem said...

HAHAHA. banyak kan . ade kat OU, ade kat IOI puhong. plaza pantai. HAHA

kiki said...

ahaa aku baru pegi Seoul Garden smlm buat kali keduaaaa. simply daebak rite! :D kenyang smpai ke malam kott

naem said...

yelah. aku pun same. tapi malam tu nak dekat2 tidor dah lapar balik dah. kau pegi naek ape wehh ? fly ehh ?

@in k@tie said...

org kate kat plaza pantai x sebanyak choice die mcm kat ou...

naem said...

tapi macam besar jep kat plaza pantai tu

kiki said...

kt kerinchi tu pemandangan dia mcm xlawa je. tepi highway gitu je. em aku pegi naek teksi ler. 3 org, 3 org. eh xdelah fly pongg, mintak kebenaran hape. hiks

naem said...

perggghhh. bagusss gilleee. HAHAHA. mintak izin yeahhhh. HAHAH

Hanani Ishmah said...

like~~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...