Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Apr 6, 2011

MUET aku pagi tadi macam mane ha ?

tadi pagi badan macam okay lah tak selsema  sangat
then kan dye tulis pukul 11.00 am.
so, dalam pukul 10.20am gerak lah dari rumah
tapii. start yang sebenarnya pukul 11.30am. dye macam nak suruh kite ready lah macam tu
damnn lame gile duduk situ

pastu aku rase aku lah mamat paling hensem berbanding candidates lain
sebab ape ? aku sorang je lelaki.
13 candidates. formation nye 4.3.3.3 lah
aku adalah group last sekali. dalam pukul 1pm baru aku masuk bilik ujian.
fuhh. nak borak takde member. then aku siap tidur lagi. terbaik gile angin dye. 

aku dapat tajuk yang bunyi nye macam ni
'Ministry of Education has been decided to create a new subject which is compulsory 
to all pre-U level. choose your subject and justify'
candidates A : SEX EDUCATION (ini best kalau aku dapat goreng sebab banyak fakta)
candidates B (MAMAT PALING HENSEM TADI ) : PERSONAL FINANCIAL MANAGEMENT 
candidates C : PERSONAL HEALTH MANAGEMENT
candidates D : RELIGION EDUCATION

aku memang berangan nak dapat SEX tu seriosly 
tapi aku goreng2 bodoh2 je . aku cakap lah yang
budak2 kat U ni boros. makan nak secret recipe je. nak Subway. apam balik tak layan
kalau beli nasi goreng tomyam pun tak habis (okayy ni statement perli orang)
pastu aku buat ayat nak tarik examiners.sebab both perempuan :D
"I am not trying to put the blame on women. Men also dont use their own money wisely"

then cakap punye cakap punye cakap. si A pun setuju gila2 kat aku
siap pandang buat muka cun lagi walau pun tak se-cun Tiz zaqyah
then si C pun setuju kat aku jugak.
jadi capai kata sepakat PERSONAL FINANCIAL MANAGEMENT lah subject yang wajib di ambil
kalau fatin ni mesti cakap 
"mu nak cakap mu hebak lah ni ?" HAHAHA

last sekali aku banyak gagap jugak. tapi CONFIDENCE wajib ade

gambar takde motif



16 comments:

melle amir said...

keyakinan tu wajibal ghunnah

naem said...

AHAHAHAH. MESTILAHHH. HARUS WAJIB SUME BAGAI KAN

melle amir said...

hah? cuba terangkan sikit ayat kau

naem said...

oh tak paham ye ? kan ade hukum 'wajib' 'harus' 'sunat' tu kan. macam tu lah ohhh. HAHAH

Anonymous said...

aduhh mu perli taleh blah ohhhh. rase nak lepuk je mamat ni. nasi goreng tomyam tu penuh bawang laa ngeng mcmane nak habis... okay lepas ni tayah mkn SR dah (?) haha
band 5 lah ni kan? hebak ah mu

melle amir said...

oh okay baru paham, terasa noob sikit. haha

naem said...

nfkaeeeyyyy : hahahah. saje je perli sebab tajuk tu mmg best ohh. band 5 ? itu gile kottt


melle : chill :D

::FAIZ FARISH:: said...

"mu nak cakap mu hebak lah ni


ilike This

Anonymous said...

okee, mu memg hebbak lah
-kiki

naem said...

FAIZ : hahaha. rajin la kau komen blog aku kan. arigato. aku tak hebakk punnn ohhhh


kiki : heh ? kau lagi hebak la manap

Myung Dae said...

Lawatan dari myungdae. Salam perkenalan. Jom datang blog myung.

naem said...

okayyy my pleasure

nfdeeda_zubir said...

salam 1 blogger. (-_-")
setelah distalk sempena muet,akhirnya kau terpilih untuk dicomment.
tengok task kau macam senang,tapi bila nak elaborate mesti mcm budak baru blaja bi.
level confident kau tinggi lah,meh sini sedekah sikit kat aku.
speaking test aku 11th april,okay wish me luck ! :D

naem said...

hahahah. erm. tajuk dye mcm best jugak wehhh. aku elaborate pun gitu2 je kot. 2 min kejap gile nak prepare. hahah. ermmm.

btw, good luck

nfdeeda_zubir said...

aku reseat muet. dulu aku jadi candidate A,macam dem jugak lah. tak sempat nak prepare..grr.
okay,tenkiuu ~

naem said...

owh. law kan nak band 4. kalau ENGIN ni band 2 sudahhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...