Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Apr 3, 2011

Keputusan Penuh Pemenang Anugerah Bintang Popular (ABPBH2011)

tadi bapak setia dari pukul 9 sampai habis aku tengok ohh.
aku sokong habis Lisa Surihani ohh. 
Lisa surihani menang terus msg masuk. pantas ohh datin


aku minat dia sejak filem Bohsia lagi. Sejak dari tu baru aku sedar
 yang Malaysia ada pelakon yang
betul-betul pandai berlakon. Dan boleh lah jugak kate dia ni satu-satunya pelakon lelaki yang aku minat. ponnn boleyyy . Lepas tu dye memang up gile dengan cerita Adnan Sempit, satu filem yang sampai sekarang dialog-dialognya dituturkan kan kan kan ? contoh nye "..derr!!.." And lepas filem Evolusi KL drift 2, dye memang terbukti hebat ohh. watak taiko, lawak jiwang semua boleh masuk. Tahniah. 
You deserve it !


ANUGERAH BINTANG PALING POPULAR 
SHAHEIZY SAM


Artis Komedi Lelaki Popular - Zizan

Artis Komedi Wanita Popular - Nurkhiriah

Artis Baru Lelaki Popular - Shahir

Artis Baru Wanita Popular - Ana Raffali

Penyanyi Nasyid Popular - Rabbani

Artis Berkumpulan Duo/Berkumpulan Popular - 6ixth Sense

Penyanyi Lelaki Popular - Faizal Tahir

Penyanyi Wanita Popular - Yuna

Pelakon Filem Lelaki Popular - Shaheizy Sam

Pelakon Filem Wanita Popular - Lisa Surihani

Pelakon TV Lelaki Popular - Remy Ishak

Pelakon TV Wanita Popular - Fasha Sandha

Pengacara TV Lelaki Popular - Aznil Hj Nawawi

Pengacara TV Wanita Popular - Fara Fauzana

Penyampai Radio Lelaki Popular - Faizal Ismail

Penyampai Radio Wanita Popular - Fara Fauzana




NOTA KAKI :D
yang aku tahu fanatic giler kat Sam ni ialah si Eqkhmal tu
kepada my Tiz Zaqyah, walau U tak menang, U tetap di hati I , auwwww ;D

9 comments:

hobiku mencarut said...

hotak hang keputusan penuh, yang nani tu nak cmpak mane? hahahah

naem said...

butuhhh

Anonymous said...

dye menang baru ko nak minat.boo naimmm !!
-acap-

naem said...

kau scroll blog aku. ade tulis. tp tak sure same ade aku dah delete kot. HAHAHA

::FAIZ FARISH:: said...

aku suka abpbh smalam.... nice sgt

naem said...

HAHAHA. yelah kan. nak2 lisa surihani damn cunn kan. HAHAHAH

-mr_happy- said...

lisa suRIANDI cun macam nur*fn* kau kan ? HAHAHA :)

Anonymous said...

hoyeah yuna menang

naem said...

amir : fuckkk kauuu. lisa jaaaaaaaaaaaaaaaaaauh lagi cun ohh


anon : yayay.aku pun gembira ohh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...