Nama:
Alamat Email:
Number Telefon
Bantuan yang anda perlukan Turun Berat Badan
Naik Berat Badan
Sarapan Sihat
Baiki Masalah Kesihatan
Tambah Tenaga
Jana Pendapan Sampingan
Maklumat tambahan:

Get your own free form like this one.

Jan 23, 2011

YOUTH GENERATION CARNIVAL (YGENC 11 )

assalmualaikum wbt
in this beautiful evening, i would to talk an important topic that is about about ygenc
*ayat essay beb*

ygenc ni stands for youth generation carnival as stated above
ini one the intermahallah mrc lahh

ini mrc abc punye program
tempat nye kat taman bukit kuchai atau name glamor nye (TBK)
dekat je dengan rumah mr president abc. bukan dekat tapi memang

banyak la program ade macam 
telematch, tarik tali, mewarne, ade maen congkak (ak menang lwan adek mane ntah)
ade exhibition and so-on

jadi, atas kredibiliti aku, ak telah dilantik jadi
committee catering untuk kesekian kalinye 
di bawah naungan che abdul rahman
committe laen mcm kak shakirah, wani, najihan, ainul, ameer, syafiq and radzi

ini sedikit sebanyak mereka
bak kate che (ayah) , resipi anak beranak



ini sayur hasil masakan ak.air tangan ak sume ni
sedapp weehhh. tp mereka2 yang jeles je kate sayur ni tak sedap :)



berselera kan tengok ayam masak coklat eehhh ehhh silap
ayam masak merah
*dato memang perangai nye begitu*
anith: ad naim, ad mknn.. kat mne naim bgambar pasti bsama mknn~~
naem: hey3. hey. name pn ajk cateringlen kali buat statement
di mane ade naim di situ ade mknn sedap :)
courtesy from facebook :)



well3. memang makanan kami sedap :)
telur dadar xde pulak pic. camera habis bateri :(


ini pulak time telematch. dalam penat menyediakan sajian2 enak untuk commitee
ak pun pergi la menyibok kat dewan itu
cehhh. nampak tak aku tu ? group ak menang no 2 kot ni..
ak tolong :) yeeaahhh. dalam mase yg same, ak sempat lagi jadi juri. ahli2 catering laen sume dah sedap bermimpi




picture of the day
ini salah satu telematch jugak
pertandingan mucung tersexy. memang tak bley la nak lawan cik shakina ghariff ni :)
tapi shak gaye mcm mak datin pakai spec mcm tu
ini dah macam mak datin dan orang gaji nye yg bru mendapat gaji . haha
ak ni selekeh je. dengan bertuala busuk dan juge berselipar jepun lagi itu
ak mule2 nak posing macho, tapi bile shak dan start. rase nak buadd.
kire jd la kan shak ?
HAHAH

AND AND AND
lagi satu. adek baju kuning belakang tu pun nak msuk jugak pertandingan
muncung perut tersexy :)
HAHAHAHH

*OOOHHH.sile abaikan adek comel itu okay :)*


LAST BUT NOT LEAST
aku enjoy :)

10 comments:

zikran said...

activist IIUM <3 :DDDD

naem said...

whoaaaa :) ini time korg kuar tu kan :(

shakina bt ghariff said...

HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH. gaya itu penting babe. haha

naem said...

hahaha. shak , terharu ke ? hahaha. sungguh gedik kan :)

Dosh Saleem said...

makan dalam dulang memang terbaik!!huhu

naem said...

sunnah weh sunnah :)hahahah

Azhar Al-Banna said...

dah mcm blog shak plak blog ni..
agk kurg menarik ar gaya tu...

naem said...

heheheheh :))

najihah said...

naim2..
bab2 makan, mmg naim no1..tu sume org xdpt nk sgkal..
nape ko x sediakan bfast ala2 subway hah??

naem said...

HAHAHAHHA. HAISSHHH. jangan disebut subway ni . kat kuantan xde subway lahhh. hahhaa, jimat la wehh. bajet bkn byk pn. hurmm. sume bende yg kamu2 makan tu adlh bende plg murah di tesco.. mayonis tu , sos, roti, sume cap yg plg murah kott. hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...